Nyheder

Stensikker sejr til Bakken Bears over Svendborg Rabbits

Bjørnene fra Århus tromler al modstand ned i Basketligaen i øjeblikket.

Nu ligger Bears nr. 1, Horsens IC har en kamp i deres favør og kan selv afgøre, om de vil slutte nr. 1 men faktum er, at Bakken Bears virker og fungerer meget overbevisende lige nu. Det ligner et nyt mesterskab.

Kampen startede igen utroligt energiforladt fra hjemmeholdets side. Det var igen som om spillerne ikke var til stede rent mentalt og energimæssigt. Bakken Bears derimod startede suverænt og gik lynhurtigt fra 4-5 til 4-17 og så var den kamp faktisk overstået.

De energiforladte kaniner var end ikke i nærheden af bjørnebanden og netop som hullet delvist var lukket sluttede Bjørnene af med at score 7 i træk til en meget overbevisende halvlegsføring 43-60!

Kaninerne magtede slet ikke at vise noget der lignede slutspilsform, heller ikke i 2. halvleg. Bears spillede fortsat meget overbevisende og maste Rabbits ned i den efterhånden dybe sne udenfor Svendborg Idrætscenter.

Ide sidste 10 minutter var det alene et spørgsmål om Bakken ville vinde med over eller under 50. Bjørnene viste sig nådige og kaninerne var rene statister. Bakken vandt suverænt alle 4 perioder, 19-29, 24-31, 10-29 og 15-20 og kampen 78-109.

For hjemmeholdet scorede Michael Moore i dag 21 og Terrel Harris 20, Demonte Flanigan havde 17 og 8 rebounds.

For Bakken Bears kom alle spillere fra holdkortet på scoringslisten. Mest scorende var ligaens dyreste spiller Akoon-Purcell Devaughn med 19 ligesom Jeffrey Crockett også scorede 19.

Selv ikke de to skadede spillere hos Rabbits, Jacob Enevold Jensen og Harding Nana kunne her havde gjort en forskel i dagens kamp.

Hjemmeholdet mangler i den grad selvtillid og troen på egne evner og de to parametre skulle gerne findes frem inden modstanderen i en kvartfinaleserie som nok hedder Team FOG Næstved eller Hørsholm 79ers.

Rabbits spiller igen på mandag på udebane mod netop Team FOG Næstved, denne kamp vises direkte på TV2 Sport. Bakken Bears har deres næstsidste kamp i grundspillet på lørdag i Hørsholm mod 79ers.