Nyheder

Spændende test i vente på torsdag i Randers

På torsdag den 16. oktober Kl.19.00 tager Randers Cimbria PRO imod Aalborg Vikings.

Begge hold spiller deres 3. kamp i denne sæson og mens Cimbria sidste torsdag måtte se sig besejret af Bears, efter to gange omkamp, og vandt i lørdags mod 79ers, så har Vikings haft to klare nederlag til henholdsvis Horsens IC med 75-84 og Copenhagen Wolfpack med 69-95. Selvsamme Wolfpack møder Cimbria på udebane på lørdag.

Cimbria kæmper fortsat med flere skader. Mike Nielsen og Casper Stage arbejder på at komme tilbage fra deres knæskader og i skrivende stund er der stadig usikkerhed mht. Chanan Colman, efter at han i Bears kampen fik en skade i skulderen. Cimbria skal samtidig have langt bedre styr på forsvaret end i de to tidligere kampe og sidst men ikke mindst, så afventes det stadig om Dragan Petronic får det sidste papirarbejde på plads og må spille i torsdagens kamp.

På den positive side, så har to af Cimbrias guards, i form af Charlie Burgess og Chris Nielsen, leveret et højt niveau i de to sidste kampe. Chris Nielsen snitter pt. 15 points og Charlie Burgess 25 points og ikke mindst Chris Nielsens 3-point skud sidst i lørdagens kamp mod Hørsholm 79ers har vakt beundring. Over 4.500 har set klippet på vores Facebook side, mens TV2 Sporten nok har haft endnu flere inde at se hans ”skud”.

For Aalborg Vikings snitter Nicholas Nathaniel Okorie 26,5 points, og må siges at være en stor trussel mod et hvilket som helst hold. Samtidig har den tidligere Bakken Bears spiller, Mike Dejworek, vist sit værd og snitter 16,5 points og 6,5 points. De to spillere skal lukkes ned og holdes fra at komme til afslutninger. Lykkes det, så vil presset være på resten af Aalborg mandskabet og Cimbria må uanset hvad påtage sig favorit værdigheden mod et Vikings hold der nok mangler lidt bredde i forhold til Randers Cimbria PRO.

Vel mødt til kamp i Basketligaen på torsdag i Arena Randers, hal 3. Billetter til kampen kan købes hos Safeticket .