Nyheder

Skabet sat godt og grundigt på plads

Hvis der er nogen der er i tvivl om der er forskel på top og bund i Basketligaen, så fik de svaret torsdag aften i Nørrebrohallen.

For anden kamp i træk straffede Bakken Bears Stevnsgade Supermen.

Stevnsgade kom foran 2-0, som var den eneste føring for hjemmeholdet.

Et velskydende Bakken hold satte intet mindre end 5 for 7 treere i første quarter, det var som om at Stevnsgade havde glemt hvad Morten Sahlertz har levet af de sidste 9! Sæsoner, nemlig at skyde treere.

Det skal dog også siges at Stevnsgade ikke havde den heldige fe i deres hjørne, der blev misset en del meget frie skud og 2 dunk gik også forbi. Det var som om at Stevnsgade var et skridt bagefter hele tiden og halsede efter. Bakken gik til periode pause med en komfortabel føring på 16-29.

I 2 periode var det mere fra samme skuffe og der skulle gå mere end 3 minutter inden Stevnsgade fik bragt sig på tavlen. Kun Stevnsgades evne til at komme på straffelinjen holdt dem inde i kampen, der blev nemlig kun scoret 3 reelle scoringer, resten kom på straffe, her var man til gengæld utrolig træfsikker og ramte 11 ud af 11. I slutningen af perioden tog Carles Bivia totalt over og gjorde lige som det passede ham, han scorede 11 points på 3 min, inklusive et dunk.

3 periode starter i samme stil Carles Bivia scorer 11 points på 3 min og Bakken suger alt liv ud af Stevnsgade da de går fra 38-66 til 40-85. 3 periode slutter 46-96 til Bakken.

I 4 periode er det et Bakken hold på cruise control og et nedslået Stevnsgade hold der afslutter kampen, mindede lidt om en all star kamp, dog ikke med synderligt høje skudprocenter, perioden ender 21-23 til Bakken som sikrer sig en storsejr på 67-119.

For Stevnsgade var Bruno Cingala-Mata, den eneste der leverede en nogenlunde godkendt kamp, med 17 points, 17 rebounds, han havde dog også 5 turnovers.

For Bakken var det Carles Bivia der var den store oplevelse, med 28 points og virkelig pænt spil i begge ender.

Også props og shoutout (ja Darko vi taler stadig dit sprog) til tidligere Stevnsgade spiller Darko Jukic, for en flot kamp, han var tæt på en double double med 19 points og 9 rebounds.

Den 3. kvartfinale og muligvis sidste kamp i sæsonen for SuperMener på torsdag hvor de to hold mødes i Århus.

Det er et Stevnsgade hold, som alle sammen skal en tur i telefonboksen og komme ud med kapper på, hvis denne serie skal vendes rundt.

Stevnsgade Supermen: Bruno Cingala-Mata, 17 points, 17 rebounds, David Balaton, 14 points

Bakken Bears:  Carles Bivia, 28 points, 4 rebounds, 3 assists, Darko Jukic, 19 points, 9 rebounds