Nyheder

SISU på sæsonens første sejrsstime efter sejr over Randers Cimbria

Efter at have fået blod på tanden fra fredagens opgør mod Stevnsgade SuperMen, var SISU opsatte på at få bygget videre på sejren, mod dagens udehold fra Randers Cimbria.

Det var ellers en kamp som startede som lyn og torden, med højt tempo og mange turnovers til begge hold.

Efter et par minutter kom der ro på, og SISU kunne med flot spil bringe sig foran med 13-5 ved hjælp af en tur på linjen fra Adjehi Baru. Herfra tog Randers og især Charlie Burgess over, og satte sig på tingene. Burgess var ganske enkelt ustoppelig, med mange stærke drives til kurven og flotte skud udefra. Perioden sluttede 19-19, og spændingen var intakt.

Anden periode var stadig med højt tempo uden særligt høje procenter især fra SISU-drengene, som kæmpede med at få bolden i kurven. Charlie Burgess fortsatte dog sit flotte spil fra første periode, og han skabte mange chancer for sig selv og sine medspillere via flotte assists. Perioden slutter med en føring til udeholdet på 41-34, og det så svært ud for Gentoftemandskabet.

Det varede dog ikke længe før at hjemmeholdet kunne bringe balance i stillingen igen, og cirka midtvejs i 3. periode var SISU foran med et enkelt point 50-49, blandt andet på flotte alley-oops til henholdsvis Baru og Tanner McGrew, hvor især sidstenævnte kom ud fra pausen med en plan om at tage over.
På baggrund af det flotte spil fra SISU var stillingen helt tæt inden sidste periode, nemlig 60-59.

I sidste periode var det hele tiden SISU som var et skridt foran gæsterne fra Randers, og på trods af mange turnovers til SISU, kunne Randers ikke helt få straffet SISU og bragt sig foran. Derimod var Tanner ganske enkelt ustoppelig, og hev mange svære rebounds ned, og var dygtig til at lægge bolden i Randerskurven.

Til slut trak SISU fra, med klogt spil i slutfasen, og trods et stærkt kæmpende Randershold, blev det til, hvad der på papiret ligner en komfortabel sejr på 80-71.

Det var uden tvivl en af de mest velspillede kampe i Gentoftehallen med flotte højdepunkter fra begge hold. Værd at fremhæve er udeholdets Charlie Burgess, som flirtede med en triple-double med 31 point, 9 rebounds og 9 assists. Fra hjemmeholdet var Tanner McGrew en stor profil med 31 point, 13 rebounds og 7 assists. 

Foto er leveret af Robert Dines Raasch.