Nyheder

SISU går videre til semifinalerne på Hørsholm 79ers bekostning

Rammerne var der i en propfyldt Hørsholmhallen, men foran 1250 tilskuere kunne Hørsholm 79ers ikke stille noget op mod et meget velspillende SISU-hold i den afgørende femte kvartfinale. SISU trak afgørende fra i tredje periode og tog en sikker 57-81 sejr.

SISU startede kampen klart bedst, mens Hørsholm virkede nervøse og havde svært ved at få noget til at fungere fra kampens start. Baru Adjehi dominerede hele banen for SISU. Hørsholm kunne ikke skyde over ham og havde svært ved at få noget i kurven, så efter otte minutter var hjemmeholdet bagud 4-19.

Resten af første halvleg formede sig som en Hørsholm-jagt på at komme tilbage i kampen og da Marvin Dominique blev varm i anden periode begyndte der at ske noget. Amerikaneren ramte en to’er og en tre’er til 14-25 og det satte Hørsholm i gang. Det blev til et par tre’ere fra Mikael Vincents og dunks fra Andreas Meilby og Asbjørn Midtgaard og lig inden pausen kunne Marvin Dominique bringe Hørsholm indenfor ti point, 34-43.

Det blev imidlertid den sidste spænding i den kamp. Hørsholm kom ud efter pausen og lavede fejl på fejl, mens SISU fandt det gode spil frem. Otte minutter inde i tredje periode havde Hørsholm kun scoret seks point og SISU havde bragte sig afgørende foran, 41-66.

Selv om kvartfinalerne varede 12 minutter længere, var det reelt afgjort, at det er SISU, der går videre. Den endelige score blev 57-81 og SISU skal nu tage turen til Horsens på torsdag, mens Hørsholm går på sommerferie.