Nyheder

Sikker sejr til HIC oppe hos Vikings

350 tilskuere var vidne til en usædvanligt uspændende kamp i Aalborg Stadionhal torsdag aften.

Om det havde været mere spændende at det danske håndholdlandshold tabe til Spanien er ikke til at sige, men spænding var der i hvert fald ikke, da Vikings tabte med 71-104.

Fra første minut stod det klart, at tilskuerne i stadtionhallen ikke ville blive vidne til en tæt kamp. Horsens ramte i 1. periode på 5 af 6 skud fra 3-points distancen, 8 af 9 skud fra 2 pts linjen og dermed scorede de hele 32 point, mens Vikings måtte nøjes med 14. Eneste lyspunkt for Vikings var Javorn Farrell, der flere gange tog den aggresivt til kurven, men desværre ikke havde held til at konvertere sine forsøg fra straffekastlinjen.

I 2. periode er det fortsat Horsens, der er totalt dominerende. Træfsikkerheden bag 3points linjen falder til 50 %, og fra 2-points linjen rammer Horsens på knap 75 %. For Vikings er det svært at finde lyspunkter i 2. periode. Spillet er usammenhængende både offensivt og defensivt og da Vikings kun formår at score 11 point i perioden mod Horsens 19, er stillingen 51-25 ved halvegspausen.

I 3. periode slipper Horsens foden en smule fra speederen. Knap så mange fastbreak point og knap så mange ramte 3’ere. For Vikings træder Tre Sumler (endelig) i karakter og selvom Vikings taber kampen med 8 point begynder der så småt at kunne spores en smule gejst blandt Vikingerne.

4. periode endte med at blive endnu en periode, der bare skulle overstås. Esben Reinholt fik lagt en række nemme point i kurven, mens det for Vikings fortsat var Trey Sumler, der holdt Vikingsscoringerne kørende. En masse spillere fra de yderste pladser på bænken så minutter og Vikings ender med at tabe perioden med blot 1 point, 21-22 og dermed ender kampen 71-104.

For Horsens var bedste mand: Vedran Borovkanin med 29 point, 7 rebounds og 7 assists.

For Vikings: Trey Sumler med 29 point, 7 rebounds og 5 assists.