Nyheder

Devaughn Akoon-Purcell / Foto: Vildmedfoto.dk

Sidste TV kamp i 2016 Optakt

Bakken Bears - Team FOG Næstved, torsdag den 1. december på TV 2 SPORT fra kl. 18.00

TV 2 SPORT viser på torsdag Basketliga kampen mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved. Det bliver den sidste tv-kamp fra ligaen i 2016. Herefter følger nemlig en masse håndbold på TV 2 SPORT og Basketligaen vender så tilbage på tv den 2. februar 2017.

Bakken Bears og Team FOG Næstved er begge blandt de sidste 4 hold i Pokalturneringen og kan, hvis de vinder deres semifinaler, møde hinanden i en pokalfinale. I Basketligaen er Bakken Bears godt kørende, med 7 sejre og 1 nederlag, indtager Bakken Bears 2. pladsen i ligaen, lige efter Horsens IC. Team FOG Næstved har derimod haft en hård start og det er kun lykkedes sidste års bronzevindere at vinde 2 kampe i 8 forsøg.

Holdet fra Sydsjælland har taget konsekvensen af den dårlige start og tilføjet 2 nye spillere til truppen: Forwarden Earnest Ross fra det australske hold Ballarat Miners og pointguarden Moritz Lanegger som spiller for det østrigske landshold. Sidstnævnte har endnu ikke spillet en kamp for holdet, men burde være klar til tv kampen. Earnest Ross havde en stærk debut kamp i Pokalkvartfinalen for sit nye hold. Her blev det til 13 point og 12 rebounds. Earnest Ross havde dog ikke den store succes i hans første Basketliga kamp på hjemmebanen i Næstved. Her blev det til blot 2 point, 6 rebounds og 4 turnovers.

Team FOG Næstved får brug for at alle spillere i truppen spiller op til deres bedste, når de skal møde Bakken Bears i Vejlby-Risskov hallen på torsdag.

Bakken Bears har i år et hårdt program, med Champions League kampe oveni pokal- og ligakampene. Holdet er alligevel nået til Pokalsemifinalen hvor de møder Horsens IC, som samtidig er det eneste hold de har tabt til i Basketligaen i år. I Champions League er det blevet til en enkelt sejr, men det var også en sensationel sejr mod sidste års vindere af FIBA Europe Cup, Fraport Skyliners. Tirsdag aften tabte Bakken til tyrkiske Banvit, som er på en delt første plads i Champions League og er niveauer over Bakken Bears. De århusianske bjørne formåede dog alligevel at spille flot op med Banvit. Du kan læse referat af kampen her: http://stiften.dk/Bakken-Bears/Bakken-pressede-europaeisk-stormagt/artikel/425158

Bjørnene fra Århus har en bred trup men til trods for det, finder man alligevel ligaens topscorer på holdet. Devaughn Akoon-Purcell har indtil videre snittet 22.8 point pr. kamp. I truppen finder man også årets forsvarsspiller fra sidste sæson, Michel Diouf. De to spillere er nok de 2 største profiler på holdet som også har: Adama Darboe, Mike Gesell, Thomas Lærke og Dwayne Benjamin i truppen.

Kan Team FOG Næstved formå at finde det gode spil frem mod et stærkt Bakken mandskab? Eller kan Bakken Bears fortsætte den gode stime i ligaen og fortsætte med at ånde Horsens IC i nakken? Få svaret torsdag den. 1 december kl. 18:00 på TV 2 SPORT. 

Bakken Bears - Team FOG Næstved TV 2 SPORT 1. december