Nyheder

Sejr til Vikings efter vanvittig afslutning

HIC tog i dag imod Aalborg i en kamp som fik en vanvittig afslutning.

HIC startede bedst ud og bragte sig hurtigt foran. Vedran Borovcanin og Skyler Bowlin førte an, men også Daniel Friedrich viste gode takter. For Aalborg var Joe Burton toneangivende og scorede 8 point  første periode. Efter første periode var stillingen 28-19.

I anden periode fortsatte Vedran Borovcanin det gode spil og scorede efter behag. Flere gange virkede Allborg til at blive sat af, men igen og igen kæmpede de sig tilbage. Joe Burton fortsatte med at dominere og ved pausen var den store amerikaner oppe på 16 point. Hilary Haley kom ind fra bænken og gjorde en god figur. Ved pausen var HIC foran med 45-37.

I tredje quarter kom HIC ud med kæmpe aggressivitet og Aalborg havde meget svært ved at komme til fornuftige afslutninger. Med HIC foran med 13 point virker Aalborg knækket, men igen kæmper de sig tilbage. HIC svinger fra det sublime til det elendige og det er Aalborg ikke sene til at udnytter. På få minutter er de igen helt inde i kampen.

I fjerde periode har HIC hele tiden overhånden. Med 42 sekunder igen er de oppe med 7 point. N må kampen være afgjort? Det er den ikke Aalborg vil det anderledes, en hurtig treer og brændte straffekast til HIC gør at Aalborg kun er bagud med 4 point. Med femten sekunder igen laver Jean Mbe en usportslig fejl. To sikre straffe og en efterfølgende scoring gør at kampen skal i overtid.

I overtiden står der Aalborg på det hele, og HIC må skuffende inkassere et nederlag. Spillet for HIC var meget svingende, mens Aalborg aldrig gav op.

Vikings vinder kampen med 89-97 (28-19, 17-18, 16-21, 22-2, 6-14).

Bedste spillere for HIC var igen Skyler Bowlin og Vedran Borovcanin, mens Joe Burton og Joey Haywood lyste op for Aalborg.

Topscorer i kampen blev for HIC Vedran Borovcanin med 28 point mens Joey Haywood satte 29 point for Aalborg Vikings.