Nyheder

Sejr i lokalopgøret til Wolfpack mod Copenhagen Basketball

Onsdag aften var der lokalopgør i Basketligaen, Copenhagen Basketball var på besøg i Ballerup Super Arena hvor BMS Herlev Wolfpack var værter.

Det var en kamp om toppen i Pro B, Copenhagen var duelklare og bider fra sig for start og tager Wolfpack på sengen. Specielt Filip Rajovic har held med at trække fejl og komme straffelinien. Copenhagen kan fortjent gå til en pauseføring på 10-21.

I anden periode får BMS Herlev mere styr på det og får lukket Copenhagn ned, angrebsmæssigt er kaptajn Seilund tjekket og specielt for 3´eren får man holdt snor i Copenhagen. Wolfpack vinder 2 periode snævert med 18-15 og halvlegsføring til Copenhagen 28-36.

Der må være snakket med store bogstaver af Coach Colman i pausen, for Wolfpack kommer ud som lyn og torden i de første minutter så scoren bliver helt lige, herfra bølger føringerne frem og tilbage til de to hold med dominerende præstationer af specielt Mathias Seilund og Copenhagens Stevan Jevric. 22-14 vinder Wolfpack perioden.

Wolfpack går ind til sidste periode med en smal føring, William Asplund får taget godt fra sig i begge ender og får samlet flere rebounds, scoringer og udnyttede fint at AJ Sumbry fejlede tidligt ud. For Wolfpack må Mathias Seilund dog nævnes igen, igen, igen der ender med ikke at brænde et eneste skud i kampen og ender på 23 point.

Det hele ender med en sejr til BMS Herlev Wolfpack på 71-65 (10-21, 18-15, 22-14, 21-15).

Topscorer BMS Herlev Wolfpack: Mathias Seilund 23, Javion Blake 15, Chanan Colman 11 point

Topscorer Copenhagen Basketball: Patrick Burke 13, Stefan Jevric 13, Hannibal Solomon 13 point