Nyheder

Randers vinder igen over SISU, 70–80

Kronjyderne indløser billetten til semifinalerne.

SISU prøvede igen i dag at hamle op med et tændt Randers-hold i Kildeskovshallen, men kunne ikke holde især Bo Colas tilbage. Randers gør rent bord og skal nu spille mod Svendborg Rabbits i semifinalerne.

Randers startede igen med raketfart i aftenens kamp, ligesom de gjorde i mandags. Bo Colas lavede et alley-oop med assist fra Miguel Ortega, og så var tonen lagt. Bo scorede 12 og Damian Ocaña 10 point i første periode, og så var SISU allerede nede i et 18–33 hul.

Hjemmeholdets center, Zach Moritz, som blev skadet i den første kvartfinale, var ikke på holdkortet i dagens kamp, hvilket var en klar svækkelse i reboundspillet.

Anden periode gik bedre for SISU, og Randers gik ned i tempo. Mikael Vincents Nielsen kom i gang med 11 point i perioden, og assisteret af Mickey Dennis og David Harder blev pauseresultatet respektable 46–49. Fornyet håb for SISU før anden halvleg.

I tredje periode prøvede SISU at stække Bo Colas, men så kom Chris Nielsen og Casper Stage bare i gang, og SISUs angreb hang ikke ordentligt sammen. 56–68 efter tredje periode.

SISU prøvede at komme tilbage i fjerde periode med bl.a. 9 point fra Mikael Vincents Nielsen, men nåede ikke at komme tættere på end 7 point. Bo Colas lavede 9 point i perioden og endte med en effektivitet på 52 og imponerende 23 rebounds.

Så er det slut med denne sæson for SISU, der noget skuffende ikke kunne vinde bare en enkelt hjemmekamp i kvartfinaleserien.

Randers derimod spiller deres første semifinale mod Svendborg Rabbits den 25. marts, og så bliver det spændende at se, om de kan fortsætte de gode takter mod de sydfynske vicemestre, der har spillet en overbevisende kvartfinaleserie mod Værløse (3–0 i kampe).

Topscorere:
SISU: Mikael Vincents Nielsen 23 point, 8 rebounds, 3 assists; Mickey Dennis 16 point, 8 rebounds, 8 assists; Mike Flowers 13 point, 6 rebounds, 2 assists.
Randers Cimbria: Bo Colas 29 point, 23 rebounds, 5 assists; Chris Nielsen 16 point, 5 rebounds, 3 assists; Damian Ocaña 14 point, 5 rebounds, 1 assist.