Nyheder

Randers Cimbria vinder uinspirerende kamp mod Stevnsgade Copenhagen

Efter to nederlag i streg, håber Randers Cimbria på oprejsning når de tager imod Stevnsgade Copenhagen, der gav debut til Jeremy Wilson.

Begge hold starter kampen i et højt tempo, men Stevnsgade kan intet stille op mod Randers’, Devon Thomas som står for 14 af Randers 16 point mod Stevsgades 8 point efter 5 minutter.

I sidste del af 1. periode slipper Randers ikke speederen, hvor de resterende spiller også kommer til kurven. Med 2 igen, laver Brantley et steal og dunker bolden i kurven hvor, Stevnsgade tager timeout til stillingen 24-10.

Perioden slutter 30-15 til Randers.

Efter den korte pause har begge hold skiftet til det helt lave gear, hvilket resultere i at ingen af holdene har held med at få bolden i kurven, efter 3,30 minut tager Randers timeout ved stillingen 35-21. Efter timeouten skiftes holdene til at få bolden i kurven, men Randers holder det kølige overblik og holder føringen, til en pauseføring på 49-36.

Eet lidt tamme spil fra 2. periode fortsætter hele 3. og der er ikke nogen af holdene der formår, at få gang i det hurtige spil som vi så i 1. periode. Det står 68-57 til hjemmeholdet inden de sidste 10 minutter, hvor periodens sidste scoring er et dunk fra Stevensgade.

Selv om begge hold fik en velfortjent skideballe i pausen, er der ikke nogen af holdene der kan finde en rytme i spillet. Holdene skiftes til at score og efter 4 minutter er stillingen 75-65 hvor Stevensgade tager timeout.

Efter timeouten laver Stevnsgade, Jeremy Wilson en usportslig fejl, hvilket Randers udnytter til stillingen 81-65 med 4 minutter igen, hvor Stevensgade igen tager timeout. I kampens sidste minutter formår Stevensgade ikke at få udrettet det store.

Den ventede sejr er en realitet og kampen slutter 94-69 (30-15, 19-21, 19-21, 26-12 til Randers Cimbria.

Topscorer for Randers blev Devon Thomas med 29 point og Chris Nielsen med 18 point. For Stevnsgade Copenhagen scorede Stefan Jevric 19 point.