Nyheder

Randers Cimbria vinder topkampen mod TFN

Randers Cimbria tog lørdag eftermiddag imod gæsterne fra Team FOG Næstved. Kampen var også revanche fra sidste års bronzekamp. Siden da har begge hold har skiftet en del uden i spillertrupperne. En mustwin for begge hold, som har ønsker om at vinde metal i denne sæson.

Kampen starter i meget højt tempo, dog uden nogle af holdene kan få bolden i kurven. Gæsterne er første hold på tavlen efter et straffekast af Javier Marin. Randers får gang i sit spil og især Josh Fortune får trukket en del fejl og halvvejs inde i preioden er de foran med 12-5.

Det volder TFN problemer at spilles Randers fuldbanepres, og de kommer sjældent frem til gode afslutninger. De får dog mod slutningen af perioden bedre styr på angrebet og får reduceret lidt til 17-13, men de kan ikke helt følge med et storspillende Randersangreb. En 3-point scoring på buzzeren af TFN`s Uchechi Ofoegbu gør at 1. perioden ender 23-23.

Anden periode starter ligesom første i højt tempo fra begge hold, dog denne gang er det Næstved, som har overhånden. 5 point i streg gør at de bringer sig foran 23-28 kort inde i perioden, og ved stillingen 26-34 senere i perioden har Jimmy Moore set nok vælger at tage time-out for Randers.

Randers kommer godt ud af timeouten og får med 2 x 3-point hurtig føling med gæsterne igen. Dette tvinger nu TFN at tage en timeout ved stillingen 37-36 til Randers. I resten af perioden følges de 2 hold af og TFN kan gå til pausen med en føring på 48-49.

3. periode starter som resten af kampen i højt tempo med hurtige aflevering og masser af afslutninger, både gode og mindre gode. Randers for scoret flest på i indledningen af perioden og bringer sig foran med  53-49 og sidenhen 57-52. Især Rasmus Bach er stærkt spillende i 3. perioden hvor han scorer 10 point.

TFN får dog mod slutningen bedre styr på spillet og intet er afgjort efter 3. periode som ender 23-19. 

4. periode starter noget rodet og TFN får hurtigt indhentet Cimbrias føring og bringer sig foran med 71-72 da Christian Terrel sætter 2 straffekast.

Mange turnovers og brændt skud resultere ikke i at nogle af holdene fpr afgørende momentum. Med 6 minutter tilbage af perioden er det hele lige, 76-76. Kampen bølger frem og tilbage da Chris Nielsen med en dyb 3`er med bringer Cimbra foran med 83-80 kunne det ligne en afgørelse på kampen. Da Jonathan Jeanne efterfølgende leverer en moinsterblok og 2 point af Corey Silverstrøm tager gæsterne timeout med lige under 2 minutter og bagud 85-80.

TFN kan dog ikke levere et comeback og Randers Cimbria vinder kampen med 88-84 (23-23, 25-26, 23-19, 17-16).

Brently Bynum bliver topscorer fra Randers Cimbria med 19 point og Jonathan Jeanne med en imponerende statsline med 14 point, 14 rebounds, og 5 blocks.

Topscorer fra Team FOG Næstved blev Uchechi Ofoegbu med 25 point og 8 rebounds. Christian Terrel leverede også en fin indsats med 20 point.