Nyheder

Randers Cimbria vinder stort over Stevnsgade SuperMen

Torsdag aften lagde Arena Randers gulv til endnu en kamp i Basketligaen mellem Randers Cimbria og Stevnsgade SuperMen.

Sne og frost havde gjort en alvorligt indhug i antallet af tilskuere. Dem der havde trodset vejret fik til gengæld en kamp med mange scoringer - om ikke andet.

Stevnsgade stillede med kun 7 spillere, hvilket naturligvis satte sit præg på kampen. Randers spillede uden Deuce Bello (syg) og Anton Hansen (studietur).

I første halvdel af første q. følger holdene hinanden. Hurtigt spil, og let adgang til kurvene er ordene. 13-10 efter 5 min. Stevnsgade timeout.

Det høje tempo sætter sine små spor hos gæsterne. Fra 19-19 trækker Randers langsomt fra Stevnsgade. 31-24 efter de første 10 min.

Efter den korte pause har Randers fået justeret spillet, og fortsætter det gode spil fra slutningen af første q. For Stevnsgade er Vukicevic klart den bedste spiller og hans store indsats holder gæsternes håb om et godt resultat i live. Han kan dog ikke forhindre at Randers efter 5 minutter fører 47-35. Timeout Stevnsgade.

Randers går i cruice-mode efter timeouten, og med 1.33 igen af første halvleg fører hjemmeholdet 53-39. Alle på nær to spillere (Selman og Patrick) har scoret for hjemmeholdet. Hos gæsterne er det kun Tobias der mangler at komme på tavlen. Randers henter et par point i de sidste halvanden minut. 59-42 ved pausen.

Efter pausen starter Randers i højt tempo, og er ligeledes begyndt at spille forsvar. 72-46 efter 3.28.

Kampen har et underligt flow. Randers spiller hurtigt og Stevnsgade gør alt hvad de kan for at trække tempoet ud af kampen. Randers har klart mest at byde ind med. 82-55 med 3 minutter igen af 3. q. For Stevnsgade har Filosoff stemplet ind i kampen - 22 point so far.

Igen tager Randers lidt af gassen, og Stevnsgade kommer lidt tættere på. 89-66 efter. 3.q.

Sidste quarter starter som de to forrige. Randers i højt tempo og Stevnsgade på hælene. Patrick gør det til 96-68 efter 2 min. Devon følger op med to straffe umiddelbart efter og forspringet oppe på 30.

Randers fortsætter i højt tempo. 105-68 og Stevnsgades coach tager timeout. Randers har indtil nu vundet 4. q med 16-2. Resten af kampen er på Randers præmisser - kampen ender 122-76.

Topscorer for Cimbria blev Devon Thomas med 21 point og for Stevnsgade SuperMen scorede  Fredrik Filosoff 25 point.