Nyheder

Randers Cimbria vinder sikkert over Horsens IC

Horsens IC kunne torsdag aften spille sig i DM finalen, men Randers Cimbria ville det anderledes, og Randers vandt fortjent med 93-73 i en kamp hvor Randers spillede godt, imens HIC leverede en fornærmende ringe indsats.

Randers var klar fra starten og især Charlie Burgess og Chris Nielsen jorde hvad der passede dem. HIC var for langsomme i tanke og handling. I forsvaret var der ingen energi, mens angrebet var meget stillestående.

HIC startede med Kevin Larsen og Vedran Borovcanin på bænken, men selv om de kom ind hjalp det ikke mærkbart på spillet. Efter første periode var Randers foran med 26-15.

I anden periode blev ondt værre for HIC. Randers drev gæk med værterne, som åbenbart ikke gad at dække op. Det var lækkert for Chris Nielsen, som lavede flere lækkerier. Som perioden skred frem blev det mere og mere pinligt for HIC, og Randers kunne gå til pausen med en komfortabel føring på 55-36.

Man kunne nu forvente, at HIC ville komme ud med alt hvad de havde for at lave et mirakuløs comeback. Det skete ikke. HIC var igen uforståeligt umotiverede. Randers gjorde hvad der passede dem og ramte fra alle vinkler. På et tidspunkt var føringen på 27 point og kampen var for længst afgjort.

Jerrels Williams blev sendt tidligt i bad pga. to usportslige fejl, men det ændrede ikke på kampens forløb.

HIC hentede lidt ind til sidst i kampen, men det ændrede ikke på at Randers var bedst i alle spillets facetter og kunne derved helt fortjent reducere til 1-2 i serien som spilles i bedst á 5 kampe efter sejren det blev på 76-93 (15-26, 21-29, 20-20, 20-18).

Topscorer for Horsens IC blev Vedran Borovcanin med 19 point. For Randers Cimbria scorede Chris Nielsen 23 point.

Kamp 4 er på mandag i Randers, og hvis HIC skal gøre sig nogle forhåbninger om at komme i DM finalen skal der helt andre boller på suppen. Kampen vises direkte på TV2 Sport.