Nyheder

Randers Cimbria vinder returopgør over Wolfpack

Endnu en torsdag aften bød på basket i Randers, hvor værterne tog i mod Wolfpack.

Et returopgør fra sidste uge hvor gæsterne fik deres første ligasejr i denne omgang. Randers havde meget at revanchere!

Randers får en rigtig god start på kampen anført af Marinus (7p) og Charlie(4p). 11-2 efter 4 min. Resten af første periode viser, at Randers har taget noget med fra første kamp. Solidt forsvar og tålmodigt angreb. 20-11 efter de første 10 min.

Spørgsmålet er så, om Randers kan holde den gode stil i de sidste 30 minutter.

Wolfpack justerer lidt på spillet, og har held med at trække tempoet ud af kampen. Randers fører med 9 efter 4 min, og coach Olsen tager timeout. Randers får justeret og med 3 min igen af anden periode gør Simon Bjørnebo det til 41-19! Stort spil af hjemmeholdet.

Spillet fortsætter med at flyde - 52-25 ved pausen.

Randers får en svær start på tredje. 4 fejl på 2 minutter. Gæsterne udnytter mulighederne og det faktum at Randers er gået i stå. Stillingen er 57-37 efter godt 4 min.

Timeout Randers. Randers svarer igen efter timeouten med 7 ubesvarede, men Wolfpack får hentet det “tabte”. 67-49 efter 3. periode.

Hjemmeholdet kan ikke få meget til at fungere i begyndelsen af sidste periode. Wolfpack har fået fundet nøglen i forsvaret og er begyndt at score.

67-55 godt halvvejs i perioden. Randers stopper blødningen, men kampen er - på mange måder - inde i en afgørende fase. Randers-spillerne bliver frustrerede, og lader de Wolfpack-spillerne komme ind i hovederne bliver de sidste minutter hårde. Randers får løst opgaven og vinder 76-62.

Topscorer for Randers blev Chris Nielsen med 18 point. For  Wolfpack scorede Durell Vinson 20 point.

Foto: Mediekammeret.dk / Andreas Larsen