Nyheder

Randers Cimbria vinder over Wolfpack

Efter en sejr over Stevnsgade Copenhagen havde Randers Cimbria, en spillepause på 10 dage indtil i dag, hvor de tog imod Wolfpack.

Wolfpack vinder tipoff og veksler boldbesiddelse til kampens første 2 point. Cimbria formår ikke, at få spillet til at virke for dem, og det udnytter Wolfpack til fulde og efter 4 minutter er stillingen 6-15 til Wolfpack.

Randers begynder at får forsvarsspillet til at virke og med Chris Nielsen Cimbria med et par velplacerede 3 pointscoringer, er Cimbria tilbage i kampen og med 2 minutter tilbage er stillingen 23-21. Perioden slutter 27-24.

Cimbria fortsætter de gode takter i 2. periode og stillingen er 37-29 efter3 minutter.

Wolfpack får taget tempoet ud af kampen og Randers har svært ved at finde kurven. Wolfpack får reduceret til 42-38 med 4 minutter igen. Wolfpack får udlignet til halvleg til stillingen 48-48.

Begge hold har svært ved at finde det gode spil her i starten af 3. periode og efter 3 minutter tager Wolfpack timeout til stillingen er 56-50.

Randers begynder at finde de gode takter fra 1. periode, men Wolfpack formår at følge med hjemme holdet og med 3 minutter igen er stillingen 68-62. Chris Nielsen får tildelt en teknisk fejl ved slutningen af perioden, som gør at Wolfpack reducere endnu engang, og perioden slutter 72-72.

Cimbria formår at trække lidt fra Wolfpack i starten af 4. periode og efter 4 minutter er stillingen 82-76, hvor Randers Cimbria også tager timeout.

Med 4 minutter igen laver Chris Nielsen en usportsligfejl, som resultere i diskvalisering og Chris er ude af resten af kampen. Wolfpack udnytter situationen og reducere stillingen til 84-82.

Cimbria får sat tempoet op i de sidste minutter af kampen og Wolfpack formår ikke at kunne følge med. Kampen slutter med stillingen 98-91.

Kampens mest scorende spiller for Randers Cimbria er Brantley Bynum med 25 point og Chris Nielsen med 23 point.

For Copenhagen Wolfpack er det Dieonte Simmons med 27 point