Nyheder

Randers Cimbria vinder 5. kamp i streg

Med 4 sejere i de sidste 4 kampe, tog Randers Cimbria imod gæsterne fra BMS Herlev Wolfpack, hvor Randers håber at kan fortsætte den flotte sejersstime i denne sæson.

BMS vinder tip-off, men forspilder chancen for at komme foran i kampen fra start af. Randers lægger ud med et højt tempo, hvor BMS ikke kan følge med. Efter 3 minutter er stillingen 10-3 til Randers. BMS får lige så stille gang i spillet, men Randers lader dem ikke få et ben til jorden i 1. periode hvor stillingen er 23-9 med 3 minutter igen. 1. periode slutter 31-17 til hjemmeholdet.

Der er blevet skruet væsentligt ned for tempoet i starten af 2. periode, men BMS formår ikke at reducere i det forspring Randers skabte i 1. periode. Med 6 minutter igen tager Randers Timeout til stillingen 38-20. Efter timeouten kommer der lidt mere gang i kampen igen. Randers får udbygget føringen til stillingen 55-30 ved halvlegspausen efter at Corey Silverstrom fra Randers let og elegant lægger bolden i kurven inden hornet yder for afslutningen på 2. periode.

3. periode starter noget kaotisk, der bliver spillere meget hårdt i begge ender, hvilket ikke  er til nogen fordel, ingen af holdene kommer til gode afslutninger, hvilket også afspejler sig på stillingen. Efter tre minutter er stillingen 57-34. BMS får lidt mere fodfæste i kampen, samtidig med at Randers slet ikke kan få spillet til virke. Med 2 minutter igen er stillingen 61-48 og gæsterne øjner et comeback. Men Randers slutter perioden bedst af og er foran med 67-50 inden de sidste 10 minutter.

Det hårde spil fortsætter i 4. periode, men Randers har i den korte pause fået tilpasset deres spil, så de ikke lader BMS spise mere af det forspring, de havde skabt sig i kampens førte 2 perioder. Stillingen er 80-56 efter 4 minutter. I de sidste minutter af kampen bliver tempoet for alvor sat op, og BMS kan ikke følge med hurtige og Randers Cimbria vinder helt fortjent kampen med 99-71.

Topscorer for Randers Cimbria blev Jonathan Jeanne med 23 point. For BMS Herlev Wolfpack scorede Javion Blake 22 point. 

Næste kamp for Randers Cimbria er den 8. november hvor holdet spiller mod Værlæse Blue Hawks på udebane. Næste gang BMS Herlev Wolfpack skal i aktion er den 6. november hvor holdet får besøg af Copenhagen Basketball.