Nyheder

Randers Cimbria udligner til 1-1

I dagens anden kvartfinale mellem Randers Cimbria og Svendborg Rabbibts var gæsterne uden deres store profil Zachary Charles, som måtte sidde ude med en skade.

Kampen starter ud med svingende føringer, hvor ingen af holdene rigtig kan trække fra. Derrick Wilson fører an for gæsterne, hvor han efter første quarter har 9 points og 2 assists. For hjemmeholdet er det Brantley Bynum og Devon Thomas, som begge har 7 points efter første quarter. Svendborg vinder første quarter 23-25.

Randers kommer bedst ud til starten af anden quarter, hvor de kæmper sig til flere angrebs rebounds. Randers kommer på et 8-0 run, og tvinger dermed Svendborg til at tage en hurtig timeout. Svendborg kommer godt ud af timeouten, og får et lille run og bringer sig foran. Randers finder efter et par minutter momentum, og bringer sig foran ved hjælp af et par 3 points scoringer, som alle sammen er helt åbne. Randers vinder anden periode 30-18.

Det er et aggressivt Svendborg mandskab, som kommer ud til tredje quarter. Kaninerne tager den til kurven, og tvinger Randers til at lave fejl. Dette medfører, at Randers efter 5 minutter er i holdfejl, og bliver dermed nød til at tage en timeout for at få deres spil justeret. Dog er Svendborg ikke bestemt sikre på linjen. Randers får dog også trukket nogle fejl på Svendborg Ingram, som efter 4 minutter i tredje quarter får sin 4 fejl. Generelt har hjemmeholdet svært ved at holde Jacob Enevold Jensen ude af feltet, hvor han i løbet af tredje periode score 8 point, og har en del gode afleveringer. Gæsterne vinder perioden 15-26.

Intensitet fortsætter i starten af fjerde perioden, hvilket gør kampen bliver en del rodet pga. turnovers hos begge hold. Svendborg fortsætter sit forspring, men Randers får hurtigt svaret igen. Denne gang er det hjemmeholdet der får trukket en del fejl på Svendborg, hvilket betyder, at Svendborg er i holdfejl efter 5 minutter. Samtidig bliver Svendborgs Ingram fejlet ud. Dette får Randers udnyttet, og kommer tilbage i front. Denne føring udbygger de løbende, men Svendborg svarer igen med et par hurtige 3'er. H

Hjemmeholdet holder dog føringen, og vender dermed stilling i opgøret til 1-1.

Kampen ender 95-88 til Randers Cimbria, hvor topscoreren blev Brantley Bynum med 21 points, stærkt efterfulgt af Devon Thomas med 20 points. For kaninerne havde Derrick Wilson 24 points, 9 rebounds og 8 assists. Jacob Enevold Jensen dominerede under kurven og endte med 17 points, hvilket var det anden højeste for gæsterne fra Svendborg.