Nyheder

Randers Cimbria udligner til 1-1 mod Bakken Bears

I skolernes påskeferie blev 2. semifinalekamp mellem Randers Cimbria og Bakken Bears spillet mandag aften i Arena Randers. 

En sejr til hjemmeholdet ville tvinge serien ud i minimum 4 kampe mens en sejr til Bakken Bears ville give dem 3 matchbolde.

Begge hold starter kampen med en hurtig 3 pointscoring og derfra sætter begge hold et højt og intenst tempo. Efter 2,5 minut er stillingen 16-9 til Cimbria - hvor Randers har lavet 4 3-pointscoringer. Begge hold skiftes til at score, men med 3-point ”festen” Cimbria har, formår de at holde et lille forspring på 5 point til Bakken - til stillingen 23-18 med 3,5 minut igen, hvor Randers tager timeout.

En hæsblæsende periode slutter 34-25 til hjemmeholdet.

2. Periode starter meget sløvt for Randers Cimbria, hvor de kun har formået at lavet 2 point efter bare 3 minutter og Bakken Bears har næsten nået at indhente det forspring Cimbria havde til pausen. Stillingen er 36-35 til Cimbria efter 3 minuttet. Med 4,5 minut igen tager Cimbria timeout, efter at Bakken har taget føringen i kampen for første gang, med en 3-pointscoring af Darko Jukic til stillingen 42-45.

Tempoet stiger i perioden sidste minutter, og Randers får gentaget lidt af kontrollen af kampen og kan gå til pause med en buzzer scoring af Devon Thomas til stillingen 53-48.

3. periode starter meget rodet for begge hold, men det er Bakken som formår at få bolden i kurven. Og bringer sig foran med stillingen 57-59 efter 4 minutter. I 2. halvdel af perioden stepper Randers mandskabet op, i sær Tobias Reinholt, som laver et par gode auktioner og sikrer føringen til Randers igen til stillingen 69-66 med  2 minutter tilbage.

Perioden slutter 20-22 men hjemmeholdet fører 73-70 inden de sidste 10 minutter.

Intensiteten som vi har ser igennem hele kampen, har begge hold taget med til 4. periode. Holdende skiftes til at få bolden i nettet og efter 5 minutter er stillingen 81-80 til Randers Cimbria. Op til kampens sidste 2 minutter får Bakkens Taylor Ongwae tildelt en usportsligfejl, som Cimbria udnytter og stillingen er 92-86 med 2 minutter tilbage. I de sidste 2 minutter af kampen kan Bakken ikke holde overblikket og laver to turnovers i streg, til hvor Randers tager timeout med ét minut tilbage. Efter timeouten kan Randers ikke eksekvere deres opsatte play, til hvor Bakken laver en hurtig 3-pointscoring til 93-90. Herefter får Randers momentum igen i kampens sidste minut og kampen slutter bedst af. Sejren bliver på 99-92.

Kampens topscorer for Randers er Devon Thomas med 21 point. For  Bakken Bears var det Taylor Ongwae med 18 point. 

Kamp 3 i serien spilles på torsdag kl. 15:00 i Vejlby Risskov Idrætscenter og kamp 4 spilles på mandag kl. 18:30 i Arena Randers.