Nyheder

Randers Cimbria taber til Horsens IC

Tirsdag aften lage Arena Randers kulisse til Randers Cimbrias, første kamp i denne sæson, hvor de møder Horsens IC. Sidst de to hold mødtes, var i semifinalernes kamp 5. En intens kamp, hvor HIC trak det længste strå og gik videre til finalerne, hvor de måtte se sig besejret af det formstærke Bakken Bears.

Kampen starter i højt tempo, med en hurtig 3 pointscoring af Cimbria, som hurtigt bliver fulgt op af HIC. Det høje tempo fortsætter og stillingen er 6-12 efter 4.30 minutter.

Horsens forsætter det hurtige spil og Randers har svært ved at finde nettet, og med 3 minutter igen er stillingen 10-16. Randers mandskabet har svært ved, at følge med de stærke HIC’er og quateret slutter med stillingen 14-27.

2. Quater starter rodet, med turnovers fra begge hold, og efter 2 minutter er stillingen 15-31.

HIC’s nummer 13 laver en usportslig fej, som Randers får udnyttet, og med et tip-in dunk af Randers’s nummer 13 tager HIC timeout, til stillingen 21-33 med 6.30 minutter igen.

Randers formår at holdt trit med Horsens og med 4 minutter igen er stillingen 26-37.

2 . Quater slutter med en skarp 3 pointscoring af Randers nummer 13 Brantly Bynum. Quateret slutter med stillingen 34-46.

Horsens starter 2. Halvleg op med det hurtige spil fra 1. Quater og efter 3.30 minutter er stillingen 42-57.

Randers får tager noget af tempoet af kampen ved, at trække et par fejl på gæsterne fra Horsens og med 4.20 minutter igen er stillingen 46-58.

Med 4 minutter igen tager Randers time out, men det er Horsens der formår at få det bedste ud af time outen, og med halvandet minut igen er stillingen 48-69.

3. Quater slutter med et par rodet plays fra begge hold og efter 3. Quater er stillingen 52-71.

4. Quater starter med nogle gode auktioner fra Randers mandskabet, hvor de også formår, at dække godt op mod de skarpe gæster fra Horsens. Efter 2 minutter laver Horsens nummer 5 en usportsligfejl og Horsens tager time out, til stillingen 61-74.

Randers formår at forsætte det momentum de har opbygget, med et par hurtige 3 pointscoringer af Dee Franklin og efter 4.30 minutter er stillingen 74-79.

Horsens får taget tempoet af kampen og genvinder lidt kontrollen, og med 3 minutter igen er stilling er 77-85.

Randers kæmper en gæv kamp, de sidste minutter for, at indhente de sidste point mod det gæstende hold fra Horsens, men formår aldrig helt, at genvinde momentummet fra tidligere. Kampen ender med en sejr til Horsens IC med stillingen 81-95.

Topscorer for Randers Cimbria blev Brantly Bynum med 32 point. For Horsens IC blev det Frederik Rungby med 21 point.