Nyheder

Randers Cimbria slår ligaens førerhold Bakken Bears

Lørdag togr Randers Cimbria i mod basketligaens nummer 1, de ubesejrede mestre fra Bakken Bears.

Randers vinder tipoff, og Bynum sætter en hurtig 3 fra hjørnet. Randers starter kampen med fuld fart og Bakken kan ikke følge med det høje tempo som Randers har sat fra start. Efter 4 minutter er stillingen 17-11 til Randers.

Randers holder ved de gode takter og udbygger forspringet til stillingen 30-20 med 1.30 minut igen af 1. quarter som slutter 35-25 til Randers.

I 2. Periode har Randers ikke sluppet speederen fra 1. Periode og med 4 stk. 3point scoringer fra Dee Frankling har Randers udbygget forspringet til 53-35 efter 4. minutter. Hvor Bakken tager timeout. Efter timeouten kan Randers mandskabet ikke holde det kølige overblik, og først får bænken en teknisk fejl, og i efterfølgende play får Devon Thomas også en teknisk fejl, hvorefter Randers tager timeout.

Selv om Bakken forsøger at tage tempoet ud af kampen, løkkes det ikke rigtigt for dem og perioden slutter 63-50 til Randers.

Bakken har svært ved at følge med det hurtige spil som Randers sætter for dagen, og efter 4 minutter af 3. quarter tager Bakken timeout til stillingen 75-58 til Randers.

Bakken formår at holde trit med Randers mandskabet og får reducere til stillingen 86-76 med 1.30 minut igen er stillingen, hvor Randers tager timeout. Perioden slutter 90-79.

Bakken kommer stærkt ud til 4. periode og viser hvorfor de efter 10 kampe er ubesejrede og med 6 minutter tilbage er stillingen 94-93. I kampens sidste minutter kæmper begge hold for at kunne trække sig som sejersherre, og holdene skiftes til at tage føringen i kampen. Men Randers formår at holde overblikket og vinder kampen 107-103.

Topscorer for Randers er Devon Thomas med 26 og Dee Franklin med 24 point. For Bakken Bears er det Torbin Carberry med 21 point