Nyheder

Randers Cimbria henter Joe Benjamin i SISU

Randers Cimbria har skrevet kontrakt med den 31 årige Joe Benjamin. Joe Benjamin der tidligere har spillet i både Hørsholm 79ers, Team FOG Næstved og senest i SISU fra Gentofte ved København, havde i sæsonen 2013/2014 en forrygende sæson med 18,2 points for SISU og 7,2 rebounds i gennemsnit pr. kamp.

Joe Benjamin, hvis fulde navn er Joseph Donnell Benjamin, er 200 cm. høj og vejer 99 kg. Han er pt. bosiddende i København og har efterhånden spillet så mange år i Danmark, at han tæller som en dansk spiller. Dermed har Randers Cimbria stadig mulighed for at hente to ikke EU-spillere til truppen.

Sports- og Teamkoordinator hos Randers Cimbria Tonny Mattern siger om aftalen; ”Vi har talt om muligheden for at hente Joe til truppen længe. Joe er en meget stabil spiller som har leveret gang på gang for SISU. Han har spillet over 32 minutter pr. kamp og har vist et meget højt niveau både fysisk og psykisk i alle 30 kampe for SISU. Han er en rutineret spiller, som kender ligaen og han vil blive en rigtig god tilføjelse til vores planer med at styrke truppen i spillet under kurven”.

Head Coach Vladimir Ruzicic nævner Joe Benjamins fysik og kampånd som meget vigtigt. ”Joe virker til at kæmpe til det sidste. I de kampe jeg har set med ham har han hele tiden givet sig selv fuldt ud. Han giver ikke op. Han vil ikke skulle spille 32 minutter for os og det vil give ham mulighed for at yde endnu mere når han er på banen”

Joe Benjamin siger selv om skiftet fra SISU; ”Jeg er en 31 årig amerikaner fra West Virginia. Jeg har boet i Danmark i syv år og glæder mig meget til at have min ottende danske sæson i Randers Cimbria. For mig repræsentere Randers Cimbria en professional organisation med et tæt sammenhold og en familiær atmosfære! Jeg ser meget frem til at være en del af dette, ikke mindst til at spille sammen med resten af holdet! Jeg tror på at vi i Randers kan komme rigtigt langt og har en klar ambition om at komme i DM finalerne i næste sæson og vil gøre alt hvad jeg kan for at vinde hele molevitten!”

Med Joe Benjamin i truppen arbejdes der nu videre på projektet med, at styrke holdet yderligere. En der dog ikke skal være med i det projekt, er Rasmus Søby. Rasmus Søby der kom til Randers fra Aarhus til 2013/2014 fik ikke det forventede ud af sit talent og har derfor ønsket at komme ud af sin kontrakt med Randers Cimbria. Rasmus Søby vil nu fokuserer på sit studie og måske spille 1. division. Vi ønsker ham alt det bedste.