Nyheder

Randers Cimbria er i semifinalen

Der var lagt op til en brag af en kvartfinale kamp i en fyldt Arena Randers i ugens TV kamp på TV2sport. 

Randers Cimbria ville med en sejr være klar til kvartfinalerne mod Horsens IC, mens Hørsholm 79ers skulle vinde for at tvinge serien ud i en 5. og afgørende kamp på mandag.

Randers åbner kampen med 3 point af Bello. Kampen starter i meget højt tempo. Hørsholm får dog svaret igen ved hurtigt omstillingsspil til stillingen 6-3. Begge hold har meget svært ved at få bolden i kurven, selvom man kommer til fine afslutninger. Med 2.30 igen står der 11-12 til gæsteren fra Hørsholm. Randers kommer igen og slutter perioden 23-21.

Rafa Monclova får justeret Hørsholm spillerne og de kommer stærkt ud til starten af 2. Periode. Randers tager timeout med 6.55 tilbage ved stillingen 28-33 til Hørsholm. Randers får justeret ud af timeouten og får reduceret til 34-34 med 4.24 tilbage.

Begge hold begynder at kunne finde kurven hvilket også åbner op for spillet, dog er Randers i fejlproblemer, hvilket giver Hørsholm mange "gratis" pointsystem. Med 1.02 tilbage bringer Kendell Hill Randers på 46-47. I de sidste sekunder af perioden begår Patrick Nielsen en overlagt fejl. Hørsholm slutter perioden af med 2 point fra en yderst vel skydende Ty Sabin, til pausestillingen 46-50 til 79ers.

3. periode starter i lige så højt tempo som resten af kampen og giver masser chancer til begge hold, dog har holdene stadig problemer med at holde på bolden og få den i kurven.

Conner spiller rigtig stort for Hørsholm og laver 8 hurtige point. Med 6 min igen er stillingen 53-62, Randers har fortsat problemer med at ramme i kurven.

Randers får kæmpet sig tilbage i kampen til stor jubel for de mere end 500 fremmødte tilskuere, med 1.20 igen reducerer Kendell Hill til 71-71 inde Hørsholm tager en time-out.

Perioden slutter 74-73 til hjemmeholdet fra Randers.

4. perioden starter i højt tempo og med en stor spillende Chris Nielsen kommer Randers foran 89-82. Rykket fra Cimbria ender i en teknik fejl til Hørsholm og en timeout.

Kampen bølger frem og tilbage dog uden Hørsholm kommer meget tættere på, de bliver dog ved med at kæmpe med 47 sek igen er stillingen 104-93.

Hørsholm kæmper dog uden held kampen ender 105-96 og Randers Cimbria er derfor i semifinalen, mens det var Hørsholms sidste ligakamp for denne omgang, med mindre at de fortsætter i BL.

Topscorer for Randers Cimbria blev Chris Nielsen med 27 point. For 79ers scorede Connar Beranek 25 point.