Nyheder

Rabbits vinder tæt kamp mod Team FOG

Team FOG Næstved havde brug for en sejr i dagens kamp mod Svendborg Rabbits for at hænge med i toppen og de gjorde hvad de kunne, men det var ikke nok til at slå Kaninerne fra Sydfyn.

20 turnovers var stærkt medvirkende til at Rabbits kunne vinde kampe med 82-88 (17-21, 23-20, 17-20, 25-27).

1. periode 17 - 21: Team FOG Næstved fik en dårlig start på perioden, hvilket absolut ikke kunne siges om Svendborg, som let spillede sig igennem Team FOG Næstveds forsvar.

Og da Team FOG Næstved fortsatte fra de tidligere kampe med at smide bolde væk, skulle det gå galt for holdet, og det gjorde det. Men dog ikke så meget, som det så ud til midt i perioden.

2. periode 23 - 20: Efter en lige start på perioden kæmpede Team FOG Næstved sig tilbage i kampen, og midt i perioden kom Team FOG Næstved foran for første gang i kampen.

Team FOG Næstved holdt sig i spidsen indtil sidste minut, hvor Svendborg igen bragte sig i spidsen.

3. periode 17 - 20: Team FOG Næstved fik en dårlig start på perioden, og Svendborg øgede sin føring til 11 point i løbet af den første halvdel af perioden.

På det tidspunkt var Svendborg i kontrol med kampen - også fordi Team FOG Næstved fortsatte med at smide bolde væk.

Men pludselig fik Team FOG Næstved lidt tur og fik reduceret Svendborgs føring til 4 point inden sidste periode.

4. periode 25 - 27: Efter en lige start på perioden trak Svendborg fra til en sikker føring primært fordi holdet kørte igennem Team FOG Næstveds forsvar så let som ingenting.

Denne gang lykkedes det ikke for Team FOG Næstved at komme tilbage i kampen, og Svendborg vandt en sikker og fortjent sejr.

Topscorer for Team FOG Næstved: Milan Stanojevic og Alexander Bak med hver 18 point.

Topscorer for Svendborg Rabbits: Johnell Smith med 23 point.