Nyheder

Rabbits slår overraskende Team FOG Næstved

Årets første hjemmekamp for Team FOG Næstved var med Pro A rivalerne fra Svendborg Rabbits.

Første halvdel af perioden var meget lige i en kamp med højt tempo lige fra start.

Da halvdelen af perioden var spillet, trak Team Fog Næstved fra til en 5 pointføring, hvorfor Svendborg tog en time-out. Det virkede, for holdet scorede 10 point i træk til en føring på 5 point.

Så var det Team Fog Næstveds tur til at tage en time-out. Det hjalp. Svendborg blev hentet, og Team Fog Næstved bragte sig endda foran med 1 point, inden perioden sluttede med en føring på til hjemmeholdet på 26-22.

Det var 2 gode hold, som kom lige fra start i 2. periode, men efter 4 minutter trak Team Fog Næstved fra til en 7 pointføring. Denne føring holdt sig, selv om Svendborg hang godt på.

Modslutningen af perioden trak Team Fog Næstved yderligere fra til en 11 pointføring, men denne føring var dog skrumpet ved periodens slutning til 8 point, 56-48.

Svendborg kom bedst fra start efter den store pause og halede ind på Team Fog Næstved, så holdet efter 4 minutter kun var bagud med 3 point.

Team Fog Næstved svarede igen og bragte sig igen foran med 8 point. Team Fog Næstved kunne dog ikke holde føringen, og kampen var igen helt lige. Det kørte ikke rigtigt for Team Fog Næstved, som dog førte med 2 point inden sidste periode. Spændingen var intakt inden 4. periode.

Svendborg kom bedst fra start og bragte sig foran. Team Fog Næstved virkede frustreret over, at det ikke gik holdets vej, og holdet havde store problemer at komme til scoring.

3 scoringer fra straffelinjen bragte dog Team Fog Næstved tættere på Svendborg, også fordi holdet havde held til at holde Svendborg fra scoringer.

Svendborg fik dog gang i scoringerne igen og førte med 1 point med godt 1 minut tilbage af kampen. Team Fog Næstved havde mulighederne til sidst for at vende kampen til sin fordel, men det lykkedes ikke. I stedet udbyggede Svendborg sin føring, så holdet vandt den tempofyldte kamp med 5 point 89-94.

Topscorer for Team Fog Næstved blev P.J. Thompson med 20 point. For Svendborg Rabbits scorede Jeremiah Ingram 32 point.