Nyheder

Rabbits slår Cimbria efter overtid

Randers Cimbria havde med spænding set frem til torsdagens kamp mod Svendborg Rabbits.

En sejr ville bringe Cimbria á point med kaninerne i den sjove ende af tabellen, mens et nederlag ville bringe Rabbits tilbage på sporet efter det store nederlag til Horsens IC i tirsdags.

Første periode starter lige, men hjemmeholdets spil er rodet og langsomt. Svendborg får eksekveret deres angreb meget bedre end Randers, og stillingen efter 4 minutter er 13-7 til gæsterne.

Randers får bedre styr på angrebsspillet i løbet af perioden, og Svendborgs føring svinder en smule. Med små 2 minutter tilbage er stillingen 15-19. Holdene bytter scoringer i resten af perioden som slutter 21-24 til kaninerne.

Andet periode starter lige så rodet som første var det. Begge hold kan ikke finde rytmen, og kun momentvis spiller holdene organiseret.

Randers har dog et lille overtag, og stillingen er 29-27 efter 4 min. Begge hold kæmper for at bryde spillet, og få overtaget i kampen.

Charlie Burgees og Reno Silavs bringer Randers på 36-33 efter små 6 min. 

Hjemmeholdet spiller bedst i resten af perioden og kan gå til pause med en føring på 45-37.

Efter pausen starter Rabbits med 5 ubesvarede point og får straks kontakt til hjemmeholdet.

Randers har svært ved at få spillet til at hænge sammen, og Svendborgs scoringer er alt for lette. Svendborg bringer sig foran 55-53 efter 4 minutters spil og da Charlie Burgess laver 2 angrebsfejl i to randersangreb, udnytter gøsterne dette til at bringe sig foram med 59-55.

Med under 3 minutter tilbage af perioden tager Randers- Coach Morten Hansen time-out for at få talt tingene i gennem.

Det hjælper desværre ikke og Rabbits fører 71-66 inden de sidste 10 minutter.

Randers starter bedst i 4. perioden og efter 2 minutters spil udligner Bonell Colas.

Ingen af holdene kan rigtigt får gang i spillet, hvilket efterhånden er et gennemgående tema i kampen men det er tæt og kampen kan gå begge veje.

Kort før tid er Cimbria foran med 81-78 og da Charlie Burges scorer 2 point efter et steal ligner det sejr til hjemmeholdet.
Men 1 point af Liam Potter en en 2-points scoring af -alex -karasson gør at Rabbits udligner til 81-81.

Chris  Nielsen træder uden for banen med 43 sek tilbage. Svendborg smider bolden væk med 22,5 sek. tilbage, timeout Randers (bringer bolden op på modstanderens banehalvdel). Randers brænder - og kampen skal afgøres i overtid.

Svendborg starter omkampen med 2 point af Axel Karasson. Chris Nielsen scorer på 1 af 2 straffe efter af Brandon Russel forlader kampen med sin 5. fejl. 2 straffekast til Porta bliver omsat til point og så er Rabbits foran med 87-84. 

Med 1:30 igen er Rabbits foran med 6 point og med under 1 minut igen på tavlen fører Rabbits med 94-89.

Timeout Randers. Reno med en dyb 3'er, og Charlie stealer i den anden ende. Bonell udligner med 22,4 sekunder igen - stillingen er 94-94.

Rabbits timeout. En Claus Maagaard special fra hjørnet - Rabbits foran med 3. Herefter brænder Chris Nielsen 2 sraffekast og Randers må igen fejle. Men det er for sent for med bare 0,1 sekund tilbage kampen og bagud med 3 point er der ikke mere at gøre.

Svendborg Rabbits vinder med 97-94 (24-12, 19-28, 28-17, 12-17, 14-11).

Topscorer for Randers Cimbria: Charlie Burgess med 30 og Chris Nielsen med 28 point

Topscorer for Svendborg Rabbits: Antonio Porta med 24 og Brandon Ruzzel med 20 point