Nyheder

Presset stiger på Horsens IC i dagens kamp på TV2 Sport

Efter to tætte sejre til Horsens IC i de første to semifinaleopgør mod Randers Cimbria vendte billedet i Forum Horsens i kamp 3 i torsdags.

Kronjyderne kørte hjemmeholdet baglæns ud af banen, og der var aldrig et sekund tvivl om udfaldet. Cimbria vandt overbevisende 93-76 og tager nu serien tilbage til Arena Randers i aften.

Det er endnu engang TV-kampen på TV 2 Sport, og hvis vi kan forvente en kamp i nærheden af det seneste opgør i netop Randers, er der virkelig lagt op til en dramatisk mandag for både TV-seere og fans i hallen.

Og det er bestemt ikke utænkeligt, at et selvtillidsfuldt Cimbria-mandskab kan gøre det onde ved Horsens IC og dermed tvinge serien ud i en altafgørende kamp 5.

Kronjyderne formåede i torsdagens kamp for første gang for alvor at stække Kevin Larsen, der havde en usædvanlig stille dag på kontoret med 10 point og 3 rebounds.

Samtidig fandt Chris Nielsen og Charlie Burgess skarpheden frem og noterede sig for henholdsvis 23 og 20 point med flotte skudprocenter.

Især førstnævnte viste sprudlende angrebsspil og satte flere store skud af ægte Chris Nielsen-karakter.

Hos HIC var det starterne, der svigtede i den første matchbold. Kun 41 point kom fra de udvalgte, mens Erik Olsson i den anden lejr kunne glæde sig over, at hans startere ramte formen med 78 point af holdets 93.

Med til historien hører selvfølgelig også, at Randers startere spillede væsentlig flere minutter end HIC’s ditto, men ikke desto mindre er det i de afgørende playoff-kampe, at profilerne for alvor skal træde ind på scenen. Det formåede Randers-spillerne i den grad - endda med ryggen plantet solidt mod muren.

Om HIC kan sparke tilbage og booke plads i finalen, eller om Cimbria kan presse citronen yderligere, får vi svar på senere i dag.

Der er kampstart i aften kl. 18.00, og kampen vises direkte på TV 2 Sport.