Nyheder

Nytårsoverraskelse i Gentoftehallen da SISU slår Bakken Bears

Der var lagt op til top mod bund, da SISU lørdag aften tog imod Bakken Bears.

Det var to hold, som begge havde brug for point, for at komme tættere på toppen.

Første periode startede som lyn og torden for SISU-drengene, som tog bjørnene på sengen med højt tempo. Perioden igennem virkede udeholdet som en flok søvnige bjørne, og SISU vandt første periode 30-23.

Kampen var generelt en kamp med mange point fra begge hold, og der var ingenting der tydede på at SISU var ramt af julepausen. Det flotte angrebsspil fortsatte fra første periode, og SISU kunne meget overraskende gå til pause med 53-41.

Et velkendt tema i SISU i de seneste par sæsoner, er en ukoncentreret 3. periode.

I dag var det dog et Gentofte-mandskab, som arbejdede med godt fokus i begge ender. I angrebet var Tanner McGrew og Kyle Dranginis over det hele, og satte Bakkens forsvar på en prøve. I SISU-forsvaret stod den på hårdt arbejde, men det var i perioder meget svært at stoppe de stærke og rutinerede offensive kræfter fra Bakken. Især Mike Gesell skabte problemer for SISU. 3. periode sluttede 84-63 til SISU.

I mange kampe er en 21 points føring inden 4. periode lig med en sikker sejr.

Med Bakken Bears i hallen ved man dog altid, at man ikke skal miste fokus i mere end et par minutter, før bjørnene er tilbage i kampen. Et Bakken run var forventet, og det var derfor ikke overraskende da udeholdet med 3 minutter tilbage virkelig satte pres på SISU. Bakkens run blev især sat i scene af den nyankomne Eric Palm og holdets helt store stjerne Akoon-Purcell. Devaughn Akoon-Purcell sluttede kampen af med 21 point, hvoraf hele 17 af disse kom i sidste periode.

Bakkens store comeback var dog ikke helt nok, og selv om at de kun var nede med 5 point helt til sidst, så endte SISU med at tage årets første sejr på 108-100, til stor glæde for både spillere, trænere og fans.

Kampens spiller må siges at være Mr. Triple-Double, Kyle Dranginis med sine 25 point, 12 rebounds og 13 assists. Tanner McGrew var også imponerende med 21 point, 13 rebounds og 9 assists, en enkel assist fra en triple double. Men det er værd at nævne at SISU havde 3 spillere med +20 point. Hos Bakken viste Devaughn Akoon-Purcell klassen med 21 point og 8 rebounds. Samtidig havde Mike Gesell 19 point og 7 assists.