Nyheder

Nytårsfyrværkeri i Søndersøhallen

Forventningerne til spændingen i dagens kamp var stor efter 2 x overtid sidst de to hold mødtes i Søndersøhallen, lige inden julepausen.

Lad os slå det fast: Det blev ikke en spændende kamp i dag, og Værløse vinder en komfortabel sejr.

BC Aarhus starter som en raket der farer mod eftermiddags himlen i Værløse. BC Aarhus leverer flere hurtige knaldperler i de første minutter af kampen, og bringer sig foran 5-0. Herefter står der Værløse på resten af kampen. Richard Delk sender det ene stjerneskud af sted efter det andet, og har virkelig fået gang i 3 pointskuddene i denne kamp (scorer 6 ud af 11 skud).

BC Aarhus fighter flot anført af Ronny Laier, der kæmper efter hver en løs bold. Værløses store bomberør Justin Baker, fortsatte de gode taker fra før jul (41 points mod Næstved) og lavede et kanonslags agtigt dunk i 1 quater, der sluttede 32-22 til hjemmeholdet.

BC Aarhus spiller deres første kamp med deres nye træner Pete Hoffmann og det ser lidt ud som om at det ikke er hele playbooken, der er blevet gennemarbejdet  endnu. Det skal naturligvis nævnes at Charles Funches ikke var med for Århusianerne, da han sad ude med en skade. Værløse spiller zone det meste af kampen og Rasmus Søby får da også sat nogle flotte frie trepointscoringer ved baseline (4 ud af 10).

For hjemmeholdet fik Jacob Enevold Jensen lavet en flot double double og havde desuden 3 flotte blocks. Dagens kamp blev også en debut til Kristian Norsgaard Rieper-Holm, der fik lov at boltre sig i de sidste 10 min.

Værløse vinder kampen 95 – 69 efter en overbevisende indsats, hvor der aldrig var tvivl om udfaldet. 2 meget vigtige point for Værløse, der kæmper med mandsmod for at komme op over stregen.

Stillinger undervejs: 32-22 efter 1. periode, 53-38 efter 2. periode, 76-54 efter 3. periode og 95-69 efter 4. periode.

Kampens spiller og topscorer for hjemmeholdet var Richard Delk med 29 point, 8 reb. 7 ass.

For BC Aarhus havde Hristo Petkov 16 point og 9 rebounds.