Nyheder

Nytårsfyrværkeri i Kaninhulen?

Nej ikke denne 2. sidste dag på året måtte de godt 900 fremmødte konstatere. Det blev ingen sprudlende kamp da Amager var på besøg.

Masser af turnovers og forvirrede spillere på begge mandskaber næsten hver eneste gang dommerne fløjtede og det gav en meget ujævn kamp med hjemmeholdet som sikker vinder uden den store spænding. 101-87 til Rabbits efter perioderne 20-23, 34-22, 25-19 og 22-23.

Amager kom mest koncentreret ud og vandt også første periode efter Jonathan Klussmann, Rob Fields og Louis Timms havde domineret for amagerkanerne. For hjemmeholdet var det Durell Vinson, Brandon Norfleet og Sidney Umude der var toneangivende.

Det var et noget ukoncentreret Svendborgmandskab der kom ud til 2. periode noget mere fokuseret efter en opsang fra cheftræner Varga. Det basket består af er runs og sådan et gik kaninerne på straks efter den første pause. 16-3 og kampen var afgjort. Amager kom aldrig efter den lussing selv om holdet aldrig gav op og udelukkende koncentrationsbesvær gav hjemmeholdet lidt spillemæssige problemer senere i kampen.

Stillingen var pausen 54-45. For Rabbits  steppede Myck Kabongo og Durell Vinson gevaldigt op rent scoringsmæssigt i 2. periode og for Amager var det også i 2. periode unge Jonathan Klussmann der viste høj høj klasse. Rob Fields spillede også en meget flot 1. halvleg, i det hele taget en god kamp ligesom holdets bedste rebounder Louis Thimms.

Efter den lange pause lagde kaninerne igen bedst fra land. Det var åbenbart nødvendigt med en opsang igen fra cheftræneren også selv om spillerne hurtigt glemte de vise ord fra coach Varga. 12-5 blev det lille run på her i starten af 3., og Rabbits foran med 19, kampens største føring.

Amager gav sig ikke men holdt fast i holdets bedste våben, skud fra distancen. 33 trepointsforsøg gennem hele kampen. Deraf 9 træffere og de tre kom i 3. periode fra Aske Bagge Pedersen. For hjemmeholdet der forsøgte sig 28 gange fra den lange distance, scorede Mikkel Plannthin på de 5/8. Flot af kaptajnen der sluttede på 21 points og blev sit holds topscorer.

Forinden hentede Amager godt ind på Rabbits der igen i sidste periode faldt enormt i intensitet. Amager kom indenfor 10 points og lugtede igen blod. Flere turnovers, i alt 41 i kampen fra begge mandskaber (!!), gav dog ikke spænding til slut.

Rigtig godt nytår til BasketDanmark fra kaninhulen.

For hjemmeholdet der igen spiller hjemme den 4. januar 2020 i pokalkamp mod Team FOG Næstved, blev dagens mest scorende Mikkel Plannthin med 21, 19 til Brnadon Norfleet, 18 til Durell Vinson og 11 rebounds, 15 hver til Myck Kabongo og Sidney Umude.

For Amager scorede Rob Fields 19 og havde 7 assists men også 5 TO, 18 til Louis Timms, 16 til Jonathan Klussmann, 11 til Aske Bagge Pedersen og 10 til Niki Tamjidi. BK Amager har næste kamp den 12. januar i EBAA