Nyheder

Ny spiller til Svendborg Rabbits

Rabbits har valgt at tilknytte en ny forstærkning til mandskabet. Valget er faldet på Simone Lucarelli som er snart fylder 22 og har haft hans basket opvækst i Italien.

Simone er 197 cm og med en god kropsstyrke som han bruger godt i forsvaret og i rebound spillet. Han er en rigtig fighter som vi forventer vil kunne styrke holdet som en god allround spiller og være med til at gøre de andre spillere bedre qua hans evner og trænings iver.

Simone har gennemført et stort basketprogram på den anerkendte skole i Jesino. Herefter gik turen til Seria A2 som er den næstbedste italienske række hvor han fik yderligere erfaring. De sidste par sæsoner er tilbragt i serie B for Teramo Basketball.

Aftalen er kommet i stand gennem trænerteamets netværk i Italien – og derudover har Rabbits gode partner, Skousen Svendborg, gået ind med et ekstra sponsorat denne sæson.

Rabbits forventer at kunne løfte sløret for yderligere nyt omkring truppen inden for de næste par dage udtaler Troels Mortensen i pressemeddelelsen fra Svendborg Rabbits.