Nyheder

NY SPILLER TIL BAKKEN BEARS

Morten Sahlertz vender tilbage til Bakken Bears, mens Jamaicanske Orane Chin hentes til prøvetræning.

De danske mestre i basketball har forstærket sig med Morten Sahlertz, der vender tilbage til klubben efter to års fravær. Morten er "opvokset" i Skovbakkens ungdomsafdeling, og han debuterede for Bakken Bears i oktober 2006 i en alder af blot 17 år.

Den 198 cm høje forward Sahlertz spillede 106 Bears-kampe frem til foråret 2010, hvor han skiftede til Horsens IC. Her blev det til en enkelt sæson inden Morten i sæsonen 2011/12 var spillede i norske Tromsø Storm.

Bakken Bears' sportsdirektør Michael Piloz er rigtig godt tilfreds med underskriften: "Morten bliver rigtig vigtig i fastholdelsen af den kultur vi gerne vil stå for. Morten ved hvad der skal til for at vinde og er en fyr, der går forrest til træning. Morten har udviklet sig, både spillemæssigt og personligt, i de seneste to sæsoner, og uagtet at det var rigtigt for Morten at prøve nye muligheder for to år siden, er det også det rigtige at vende tilbage nu."

Samtidig henter Bakken Bears 201 cm høje Orane Chin til prøvetræning i starten af august. Orane Chin har netop afsluttet sin collegekarriere hos University of California State Fullerton (en NCAA division 1 skole). Orane Chin er en dygtig forward, der får en uge til at overbevise Bears' coach, Phil Dejworek, om sine evner. Chin har et jamaicansk pas, men har boet i USA de seneste mange år.

Orane Chin var en af Cal State Fullertons ledende spillere, og snittede i sin senior season 10,2 point og 5,0 rebounds pr. kamp. Chin kan både spille tæt på kurven og skyde 3ere - og har som bonus et fornuftigt repertoire af dunks!