Nyheder

Ny spiller til Bakken Bears

Deadline for tilføjelse af nye spillere i dansk basketball er 10. januar og Bakken Bears har valgt at styrke truppen umiddelbart inden lukketid.

Som følge af en skade hos en af truppens nøglespillere, har Bears valgt at tilknytte en ny forward.

Michel Diouf, der spiller sin anden sæson hos Bakken Bears har reelt været ude i godt en måned med en skulderskade, og det er stadig usikkert hvornår han vender tilbage. Det forventes dog, at der går mindst to måneder inden Diouf igen er spilleklar.

Det tab har efterladt et stort hul hos Bakken Bears. Derfor har klubben tegnet aftale med den amerikanske forward John Williamson, der kommer til Aarhus i slutningen af indeværende uge.

Williamson har en fortid i toppen af europæisk basketball og forventes at kunne styrke et Bakken Bears-hold, der endnu mangler de sidste kampe i Basketball Champions League og halvdelen af grundspillet i Basketligaen, foruden slutspillet.

30-årige John Williamson spillede collegebasketball for det store University of Cincinnati Bearcats, hvorfra han graduerede I sommeren 2008. Herefter spillede Williamson i Frankrig, Polen, Sverige, Filippinerne, Finland, Australien, tilbage til Frankrig og Finland inden de seneste to sæsoner er tilbragt i Israel.

Det kan noteres fra 200 cm høje Williamsons omfattende CV, at han var den tredjemest scorende spiller i EuroCup, da han snittede 20,0 point pr. kamp for Nilan Bisons i 2013/14 og at han spillede for Ironi Nahariya i 2014/15-sæsonen. Her scorede han 15,5 point og tog 6,6 rebounds.

John Williamson, der i sidste sæson spillede for Hapoel Tel Aviv i den israelske Winner League, hvor han blev udtaget til All Star-holdet,