Nyheder

Ny profil til Svendborg Rabbits

Svendborg Rabbits har valgt at indgå en 1-årig aftale med amerikanske Brandon Rozzell. 

Brandon spiller shooting guard (position 2/1) er 26 år gammel, måler 188 cm og vejer 84 kg. I sin college karriere spillede han 4 år for det anerkendte college, Virginia Commenwealth University (VCU). I hans sidste år for VCU som senior, snittede han 11,5 point, 1,4 ass og 2,4 reb. pr kamp.

Det kulminerede med at Brandon i 2011 var med til at spille holdet til NCAA finale 4 og blandt andet slog Kansas Jayhawks ud. I semifinalen blev det dog til et nederlag til Butler Bulldogs, som foran ikke mindre end 75.421 tilskuere slog VCU ud i kampen om finalepladsen.

Derefter gik turen til Holland hvor han tørnede ud for holdet : Aris Leeuwarden i den Hollandske Eredivision. I Holland snittede Brandon 14,8 point, 1,8 ass og 3,2 reb pr. kamp.

De 2 seneste sæsoner har han spillet i Costa Rica hvor han begge år tog holdet til finalerne og snittede 25 point pr. kamp.

Brandon er en stærk og solid shooting guard med et rigtigt godt skud fra 3 points distancen samt et fornuftigt drive mod kurven. Derudover er han en super god forsvarsspiller.

Brandon kommer til Svendborg i midten af August og Rabbits håber at alle vil være med til at tage rigtigt godt imod ham : )