Nyheder

Ny head coach til SISU

SISU Basketball har ansat Alain Attallah som head coach for Basketligaholdet i sæsonen 2015/2016.

Alain Attallah overtager efter Almir Zeco, som har været på posten i 5 år.

Alain Attallah er herboende græsk-egypter og har været tilknyttet SISU siden 2007. Alain var head coach for SISUs Dameligaholdet i 2007–2009, hvor det blev til et pokalmesterskab og en DM-bronzemedalje. Derefter har Alain været coach hhv. specialtræner for ungdomshold i SISU med mesterskaber til følge. I sæsonen 2013/2014 coachede Alain Stevnsgades 1. divisionshold frem til oprykning til Basketligaen, men da klubben ikke ønskede at rykke op, valgte Alain at fratræde. Alain er nuværende landsholdstræner for den danske U18 herreholdet. Alain er tidligere elitebasketspiller på det egyptiske landshold og deltog i OL (den olympiske basketballturnering) både i 1984 i Los Angeles og i 1988 i Seoul samt i VM i 1990.

Almir Zeco har lavet et meget flot stykke arbejde i SISU Basketball på et relativt beskedent elitebudget. Almir har i sin trænerperiode konstant formået at holde SISU blandt de 8 bedste hold i Danmark og dermed få holdet kvalificereret til slutspillet i hver eneste sæson. Almir har også ført holdet til to pokalsemifinaler og har desuden været meget involveret i SISU’s talentudvikling og fået ungdomsspillere (home-growns) sluset godt ind på Basketligaholdet.

SISU Basketball takker Almir Zeco for hans store indsats i klubben gennem årene og ønsker ham fortsat succes i sin videre trænerkarriere.