Nyheder

Ny coach til Copenhagen Wolfpack

Copenhagen Wolfpack skriver 1 årig træner aftale med Gavin Love.

Englænderen Gavin Love tiltræder dags dato hvor han skal være til sætte det hold der skal avancere for sidste sæsons 9 plads.

Gavin Love spillede i den bedste Engelske række for Plymouth Raiders hvor han var Kaptajn 7 år i træk og var med til at hjemtage barndomsklubbens første Pokal i BBL og senere klubbens første mesterskab i 2007.

Han gjorde det så godt i 2007 af han blev udtaget til det Engelske Landshold, skæbnen ville dog at han rev sin akillescene over. En skade der var så alvorlig at han måtte stoppe sin karriere som 29 årige i 2008.

I 2009 overtog han så Plymouth Raiders med stor succes til hvad der skulle vise sig at blive den største succes i klubbens historie med 3 finaler på 3 sæsoner.

I de 3 sæsoner var Plymouth Raiders det mest scorende hold i den bedste række BBL.

I 2014 har Gavin arbejdet som Scout for det Australske Basket Landshold i forberedelsen til VM i Spanien. Dertil har han været gæste træner hos Euroleague holdet AS Roma, sammen med en tre årig Head Coach rolle hos ACB holdet Gran Canaria´s Sommer Camp. Dertil er han uddannet på St Marks Universitet hvor han har taget en BA i Sportsvidenskab.

Sportschef Tommy Nielsen:

Først vil jeg sige en stort tak til Rade Vojnovic for en fantastisk tid i klubben hvor han har været meget vellidt. Han nåede de mål der blev sat hver sæson og gjorde på en måde der som giver en masse respekt. Han har til trods for modgang i Ligaen og uro i organisationen altid taklet det på en utrolig behagelig og professionel måde.

Vi havde egentlig lavet forhåndsaftale med Rade for 2 måneder siden hvor han skulle afklare nogle private forhold. Sammen med sin familie er han kommet frem til at sige tak for denne gang, det er ingen hemmelighed at med bopæl i Sverige har det været krævende at have en Cheftræner rolle og det har vægtet meget i beslutningen.

Vi har stor forståelse for Rade´s beslutning og ønsker ham kun alt det bedste fremover.

Vi har måtte handle hurtigt og med det kom der en mulighed vi ikke har kunnet sige nej til. Som klub bliver man tilbudt mange muligheder i off season, men i Gavin mener vi at der er et match der passer rigtig godt ind hos os. Han er ung og ambitiøs og har taget en lille klub og bygget den ydmygt op til store resultater. Noget som vi sagtens kan koble til vores egen situation i Copenhagen Wolfpack.

Dertil har jeg personligt haft et godt øje til den forvandling Aalborg Vikings har gået igennem som klub, sportsligt og organisatorisk i den forgangne sæson under James Vear som kom til fra den næstbedste Engelske række.

Udover at træne Basketligaholdet skal Gavin arbejde på vores Akademi ved Morgentræninger og Camps, sammen med at han skal give Clinics til moderklubbernes trænere. Som en helt naturlig del bliver han koblet på vores to talentfulde U21 og U23 hold hvor han skal være henholdsvis Head Coach og Assistent Coach.

Congratulation on being Mens Head Coach, that was quite an upset. What brings you to Denmark?

This is a deal that was put together very quickly and professionally by the club and I'm extremely excited about coming to Coach in Copenhagen. I have heard so much about what a great city it is Im looking forward to the experience

Whats your story as Coach?

I Have been a Head Coach in the British basketball league (BBL) for three season from 2010/11-2012/13. During that time I took the team from a non playoff position to a contender reaching two national finals.

What is your style?

My teams led the league in scoring all three years which I feel in a way demonstrates my style of play. I like to push the basketball and play an uptempo game, the players and the fans love this way to play and its important to me that we play attractive unselfish basketball.

What can you bring to this new organization?

I will bring an unmatched enthusiasm for the game and want to add value and assist Copenhagen in reaching its goals on and off the basketball court. The community is very important to this basketball organisation and I will give it my all to help improve the level of basketball throughout club.

Yes thats no problem at all. Is there anything specific you would like me to say about the club?

The fans can expect an exciting team who will play hard every night and I fully expect us to achieve a good playoff position this season.

Gavin har første træning nu på Mandag 19:30 - 21:00 i Bulowsvej hallen