Nyheder

Nederlag til BKA mod Blue Hawks

Det spidser til i bunden af PRO B om hvem der bliver sorteper og ikke kommer med i slutspillet. Derfor var det en vigtig kamp for BK Amager der fik besøg af Værløse Blue Hawks i Amagerhallen.

De 2 nederste hold i PRO B kommer nemlig ikke med i slutspillet og det ligger lige nu til at EBAA, Copenhagen Basketball og BK Amager skal slås om den sidste billet, da både BMS Herlev Wolfpack og Værløse Blue Hawks er stukket lidt af. Så en sejr til BK Amager i dagens kamp vil lune gevaldigt i kampen om billetten til slutspillet.

BK Amager var dog langt fra i stærkeste opstilling. Rob Fiels var fraværende på grund af familieforøgelse og både Jacob Kudsen, Oscar Quakenbush og Elias Mølbach sad alle ude med skader. Til gengæld var spilletilladelsen gået i orden for Xavier Williams, og selvom han slet ikke er spillet ind på holdet, er det en klar forstærkning.

Værløse Blue Hawks stillede så vidt vides i stærkeste opstilling, og deres sammenspil fejlede ikke noget. Fra kampens start dominerede de tingene og kunne slutte første periode af med en føring på 24-13, hvor Martin Poulsen og Evan Fisher scorede henholdsvis 9 og 8 points , mens Jonathan Klussmann og Xavier Williams begge scorede 4 points for Amager.

I anden periode satte Værløse ind med et ultrahøjt pres, der til at begynde med voldte Amager problemer, men perioden endte næsten ligesom første 25-14 hvilket gav resultatet 49-27 til Værløse ved pausen.

Tredje periode vandtes af BK Amager med 3 points, Sebastian Norberg var kommet på banen og gjorde det godt. 21-18 endte perioden til hjemmeholdet med resultatet 67-48 til Værløse før de sidste 10 minutter.

4 periode vandtes af Værløse med 31-23 efter en periode hvor begge hold kørte på cruise-kontrol så slutresultatet var en klar sejr til Nordsjællænderne på 98-71.

Jonathan Klussmann var nu på 29 points, men Xavier havde scoret 12. Hos Værløse var det Martin Poulsen med 21 points, Austin Pope med 19 og Evan Fisher med 24 points der førte an. 

BK Amagers næste kamp er den 25. janaur hvor holdet kl. 14:00 i Nørrebrohallen møder Copenhagen Basketball i et direkte opgør om 2 vigtige point i forhold til slutspillet.

Værløse Blue Hawks skal den 23. januar spille mod BMS Herlev Wolfpack på udebane.