Nyheder

Nederlag i topkampen i Pro B

De tophold i Pro B BMS Herlev Wolfpack & EBAA mødtes idag i Herlev hallen hvor første slag skulle kæmpes.

Efter en periode med flere skader havde Wolfpack Jonas Jessen & Jonas Giese Andersson med i truppen.

EBAA kommer virkelig godt fra start og er gode til at finde en balance inside og outside med gode procenter. Specielt EBAA`s Landsholdsspiller David Kristensen gør det godt i starten af kampen og gode spil under kurven sammen med Tobias Reinholt. For Wolfpack er Oliver Strøh god til at angribe kurven og få lagt den i. Men det kniber med forsvaret for Wolfpack hvor af man tillader hele 24 point fra EBAA og kan slutte perioden bagud med 19-24.

I anden periode fortsætter EBAA´s flotter angrebsspil, man er virkelig gode til at finde hjørnerne hvor Marius Sørensen & Frederik Filsof har rigtig højt procenter. Som hold rammer EBAA hele 11/20 3 points forsøg, og selv om Wolfpack har 22 point scorede point i kampen så taber de perioden og kan gå til halvleg bagud 41-57 efter to store spil af Austin Waddoups i de døende minutter.

Efter halvlegen hiver Wolfpack sig op ved rødder og leverer de forsvarsspil der skal til & kombineret med en fortsat fornuftig angrebsindsats vindes 3 periode med 20-14 & perioden slutter 61-71 med et mindre comeback.

De gode takter fortsætter i 4. periode og Wolfpack begynder at kunne ane et stort comeback og kommer helt op på at være bagud med 5 point. Men tættere kommer man desværre ikke, og selv om man prøver med et stort sats i de døende minutter så rider EBAA stormen af og eksekvere gennem presset til en slut scorer på 86-99.

Topscorer Wolfpack: Oliver Strøh 26 point, Austin Waddoups 20 point

Topscorer EBAA: David Kristensen 17 point, Marius Sørensen 16 point