Nyheder

Masser af point og underholdende kamp i Arena Næstved

Søndagskamp i BL mellem Team FOG Næstved og SISU blev en underholdende affære med masser og point og hjemmeholdet kunne efter slutfløjtet hæve armene som tegn på sejr og rykke op på 6. pladsen i tabellen.

En hæsblæsende 1. periode i et meget højt tempo fra begge hold. Masser af scoringsforsøg og masser af scoringer - det var en fornøjelse at følge.

SISU bragte sig foran fra start, men midt i perioden nåede Team Fog Næstved at udligne og bringe sig foran. Det var dog kortvarigt - SISU bragte sig igen foran i en meget lige periode som endte 27-28 til gæsterne.

Det hurtige spil fortsatte i 2. periode. Det samme gjorde scoringsforsøgene, men i denne periode var Team Fog Næstved bedst med flest scoringer. Team Fog Næstved bragte sig derfor hurtigt foran, og holdet udbyggede føringen igennem hele perioden, så føringen ved pausen var på 16 point, 66-50.

Tempoet i 3. periode var måske knap så hæsblæsende, men scoringsforsøgene fortsatte - især 3 pointforsøgene var i højsædet fra begge sider, og mange af dem lykkedes. Det var forrygende underholdning.

Team Fog Næstved trak fra og udbyggede sin føring til 26 point inden sidste periode.

4. periode startede stille og roligt - der gik næsten 1 minut inden den første scoring, og den stod SISU for.

Men så tog Team Fog Næstved fat og viste indimellem champagnebasket. Det var ganske enkelt en fornøjelse at være tilskuer i Arena Næstved denne søndag eftermiddag.

Det hele endte med en sikker sejr til Team FOG Næstved på 117-82 (27-28, 39-22, 29-19, 22-13).

Topscorer for Team Fog Næstved blev Earnest Ross med 28 point. For SISU scorede Anders Haas med 22 point.