Nyheder

Kaninene vinder i Nørrebrohallen

Tirsdag aften kom Svendborg Rabbits til Nørrebrohallen, hvor cirka 400 tilskuer forventede en underholdende kamp. Rabbits kom med 4 sejre og 5 nederlag, efter en noget skuffende start på sæsonen. De virkede også sultne efter sejr, allerede fra tip-off.

Copenhagen Basketball havde skiftet ud i trænerstaben dagen før, så det var spændende at se, om den nye trænerduo - Kostka Parlade-Galindez og Jeffrey Fawmw - kunne styre kampen og spillerne. Deres målsætning med kampen var, at spille som et hold, og det lykkedes faktisk.

Rabbits kommer foran fra start og det ændre sig ikke igennem kampen. I 2. quarter får Copenhagen reduceret til en kun 4 point føring til Rabbits, men det batter ikke noget. Rabbits er kommet for at vinde og de har tempo og træfsikkerhed - 56% på 2pts og 38% fra treeren. Copenhagen derimod er kun på 43% på 2 pts og 23% fra treeren, og der er heri, at den store forskel på holdene skal findes.

Gæsterne er i kontrol gennem hele kampen selvom Copenhagen vinder sidste periode. Der kan ikke rokkes ved en fortjent sejr til Svendborg Rabbits på 77-103 (18-28, 16-24, 16-30, 27-21).

Fra Rabbits skal specielt Sebastian Aaris Petersen fremhæves. Han er ikke den mest flashy spiller, men hans basket-IQ er høj og han styrer tempo og sætter dagsordenen for Rabbits. Og med 15 point, må han siges, at have spillet en flot kamp.

Topscorer for Rabbits bliver derimod Oscar Teglgaard Jørgensen med 18 point. Rabbits havde hele 7 spillere med 10 point eller derover, hvilket vidner om en god holdindsats.

For Copenhagen Basketball blev Patrick Burke topscorer med 15 point og Igor Bakic og Alonzo Wayne Brooks III hev begge 7 rebounds ned.

Peter Møller fra Rabbits spillede rolig og kontroleret og var farlig. Trioen Zachary Evan Charles, Myck Kabongo og Sidney Umude spillede underholdende og satte højt tempo. Leonardo Carlino havde et flot alley oop. Derimod havde Durell Wilson det svært, men det har de fleste, når de bliver dækket af Patrick Burke.

For Copenhagen Basketball skal Frederic Filsoof og Alonzo Wayne Brooks III nævnes. De to bænkspillere leverede en solid indsats i begge ender af banen. Filip Rajovic havde lidt svært ved at finde kurven, men leverede til gengæld 8 flotte assists.