Nyheder

Kampen om København part 2.

Der var her til aften et vaskeægte lokalopgør i Basketligaen da Copenhagen Wolfpack tog imod SISU på hjemmebanen i Bülowsvejshallen.

Det var udeholdet der kom til kampen med en sejr i deres seneste kamp mod Wolfpack og hjemmeholdet var klar på at tage revanche efter at have ført i store dele af den første kamp.

Det skulle ligge op til at blive en god kamp med en masse intensitet fra første fløjt. Sådan starter kampen også med en masse kampgejst fra begge sider og de to hold følges stort set ad i de første fem minutter. Wolfpack begynder dog så småt at trække fra efter aggressivt forsvarsspil der ledte til gode afslutninger i den anden ende. SISU's Darryl Partin slutter 1. periode af med en 3 pointer, og perioden ender 24-17 til Wolfpack.

Darryl Partin blev for alvor varm i 2. periode med en række 3 points scoringer på trods af godt individuelt forsvar af Iffe Lundberg der skulle holde Partin nede.

SISU spilleren ender på 22 point ved halvlegen og står stort ser for al SISU´s produktion i 1. halvleg kom fra amerikaneren. Wolfpack holder konstant et forspring på omkring de 10 point ned til SISU i 2. periode igen pga. et aggressivt forsvar og kan gå til pause med en føring på 52-39.

I 3. periode begyndte de andre SISU spillere at komme bedre ind i kampen, og får lagt et større pres i forsvaret. Midtvejs i perioden får SISU kæmpet sig op på stillingen 56-52 på to treere af Fredrik Rungby og en enkelt af Partin. Wolfpack får hurtigt bidt fra sig igen med to scoringer af Christian Thomsen og Andreas Meilby, og holder SISU fra at score i de efterfølgende to minutter. På en løbende buzzerbeater scorer Ryan White en treer og Wolfpack fører 73-60 efter tre perioder.

Sidste periode skulle vise sig at blive en sand fight. Udeholdet starter med en treer af David Harder og får svaret hurtigt igen. Kampen kommer til at bølge frem og tilbage da Wolfpack ikke for alvor kan komme helt af med SISU og da udeholdet ikke formår at mindske hjemmeholdets forspring til mere end 10 point. Wolfpack sikrer sejren på to straffekast af Ryan White og de vinder kampen 94-81 foran 473 tilskuere.

Topscorer for Wolfpack: Ryan White 21 og Christian Thomsen med 20 point.

Topscorer for SISU: 
Darryl Partin 27 og Frederik Rungby 14 point.