Nyheder

TV kamp: Hørsholm 79ers - Randers Cimbria

Jubilæumskamp på TV 2 Play torsdag den 11. januar kl. 19:00

Torsdag den 11. januar kl. 19:00 kan du se dansk basketball på TV 2 PLAY når Hørsholm 79ers tager imod Randers Cimbria i Hørsholm hallen. Kampen vises forskudt på TV 2 SPORT fra kl. 19.45. Det er samtidig Chris Nielsens ligakamp nr. 400.

Det nordsjællandske hold, Hørsholm 79ers, har vist stærke takter i denne sæson og ligger i øjeblikket på en delt 2. plads i Basketligaen sammen med sidste års vindere Bakken Bears. Randers Cimbria ligger på en 5. plads i ligaen men så stærke ud i deres seneste kamp hvor de vandt overlegent mod Svendborg Rabbits. Det bliver derfor en kamp hvor Hørsholm skal forsvare sin plads i toppen af ligaen mod et hold som kæmper for at være med i kampen om topplaceringerne.

Hørsholm har vundet 8 ud af 12 kampe i sæsonen og har dermed 16 point i tabellen. Holdet er blandt andet et af blot to hold som har slået Bakken Bears i år, da de på udebane slog det stærke Bakken Bears mandskab 81-89 den 28. oktober.

Holdet er ført an af den stærke amerikanske forward, Matt Bonds, som er ligaens mest scorende spiller med 23.5 point pr. kamp. Hørsholm er det næstmest scorende hold i ligaen og scorer lige over 91 point pr. kamp. Udover Matt Bonds er der også en anden stærk offensiv drivkræft i den skarp skydende Ty Sabin som er den spiller i ligaen der scorer flest 3’ere pr. kamp og samtidig er nr. 3 på topscorerlisten med 21 point pr. kamp. Den danske rutinerede point guard Frederik Nielsen som også spiller på herrelandsholdet, sørger for at fordele angrebet på fornem vis og fører ligaen i assists.

Randers Cimbria har også masser af offensive kræfter og er det 3. mest scorende hold i ligaen med lidt over 90 point pr. kamp. Holdet har et meget balanceret angreb hvor hele 6 spillere i gennemsnit scorer mere end 10 point pr. kamp. Topscoreren er Kyndahl Hill med 16.8 point pr. kamp. Udover ham byder Randers også ind med ligaens mest scorende spiller i historien, Chris Nielsen som samtidig spiller sin kamp nr. 400. 

Chris Nielsen 400 kampe

Chris Nielsen har igennem sin karriere altid været stærk offensivt hvor han både kan tage den til kurven og skyde fra distancen.

Ligesom Hørsholm 79ers har Frederik Nielsen til at fordele angrebet har Randers Cimbria også en velspillende pointguard i form af Charlie Burgess som er ligaens næstmest assisterende spiller efter netop Frederik H Nielsen.

Sidst men ikke mindst har Randers den eksplosive guard Deuce Bello som med sin fantastiske springkræft ofte er er god for et highlight eller to. han viste blandt andet sine atletiske evner under sidste års Pokalfinaler hvor han vandt dunkekonkurrencen på imponerende vis.

Du kan se kampen mellem Hørsholm 79ers og Randers Cimbria direkte på TV 2 PLAY kl. 19:00 og forskudt på TV 2 SPORT kl. 19:45, torsdag den 11. januar.  

Køb billetter til kampen her: https://billetto.dk/e/basketligaen-horsholm-79ers-vs-randers-tv-kamp-19-10-billetter-243986