Nyheder

Jacob Enevold forlænger med Svendborg Rabbits

Svendborg Rabbits har indgået en ny 2 årig aftale med Jacob Enevold Jensen. Det har været en prioritet for Rabbits og coach Lukas Varga at få sin 215 cm store mand under kurven tilbage til den kommende sæson og det er ny lykkedes.

Jacob kom for to sæsoner siden til Svendborg efter endt ophold i USA hvor han spillede for Drake University. Han har de seneste par sæsoner udviklet sig til at blive en rigtigt vigtig spiller for holdet i begge ender af banen.

Der findes få danske spillere med Jacobs størrelse og kvaliteter og derfor har det været en prioritet af forlænge samarbejdet for begge parter så Jacob kan fortsætte sin positive udvikling under coach Varga.

Jacob udtaler selv i forbindelse med kontrakt forlængelsen: ”Jeg er rigtigt glad for at skrive under med Svendborg Rabbits igen. Det er et super sted at spille på grund af alle de mennesker der er omkring holdet, og alle vores fans og sponsorer der bakker op om holdet i medgang og modgang.

Der skal derfor lyde en stor tak til alle de frivillige, i er en stor del af at det hele kan køre rundt og jeg ser frem til at tørne ud for kaninerne igen næste sæson”.

Svendborg Rabbits har netop sluttet denne sæson efter at have tabt til Randers Cimbria i kvartfinaleserien med 3-2.

Foto er leveret af ”Tom Andreasen – Fotografi”.