Nyheder

Ivan Höger vender hjem til Rabbits

Svendborg Rabbits har i dag offentligjort at Ivo (Ivan) Höger efter 5 år vender hjem til Kaninhulen på en etårig kontrakt.

Ivo har tidligere spillet 3 1/2 sæsoner for Rabbits fra 2007 – 2010. Her var hans gennemsnit på 15,4 point og 8,6 rebound pr. kamp. 

Den nu 31 årige Ivo, har de seneste 4 år været forbi Cypern, Japan, Georgien, Rumænien og Malta.

Rabbits er overbeviste om at Ivo er den rigtige spiller til center-position på Rabbits mandskabet, hvor hans størrelse giver nogle naturlige fordele under kurven.

Samtidigt med Ivo’s tiltrædelse i truppen gør dette også at Will Paul vil kunne komme ud og spille hans naturlige 4 position, hvorfor Rabbits tror Will kan løfte sit spil endnu mere i den kommende sæson. 

Udover at Ivo er super god spiller, er Rabbits også sikker på at han, qua sin størrelse, vil være en fantastisk reklamesøjle og promovere Svendborg Rabbits, ikke kun på Sydfyn, men i hele landet.

Ivo ser meget frem til at komme tilbage til Svendborg og Rabbits. Ud over at spille for et af de bedste hold i Danmark, glæder han sig til at kunne tilbringe mere tid sammen med hans søn, som stadig bor i byen og er aktiv i Svendborg Basketball Club.