Nyheder

Hørsholm 79ers tæt på mod Bakken Bears trods truende konkurs

Torsdag kom meddelelsen om at Hørsholm 79ers’ herrehold lukker og lørdag skulle man så spille mod Bakken Bears, der har det bedste hold set nogensinde i dansk basket og har kvalificeret sig til de Europæiske kvartfinaler.

Det kunne gå to veje, men anført af Frederik H. Nielsen kæmpede Hørsholm hvert eneste sekund af kampen og var foran indtil de sidste minutter, inden Bakken tog sejren 80-87.

Bakken startede kampen med at komme foran 14-4 på flotte scoringer af Jaye Crockett og Darko Jukic på trods af god fight fra Hørsholm, der formåede at kæmpe sig ind i kampen igen. Især Emil Hjort og Matt Bonds var aktive på angrebsrebounds og det gav hjemmeholdet flere ekstrachancer.

Med tre’ere fra Frederik H. Nielsen og Ty Sabin og scoringer fra Bonds trak Hørsholm på 20-25 efter første periode og da Mikael Vincents satte et par layups og Hjorts satte en tre’er, var Hørsholm foran 30-26 to minutter inde i anden periode.

Hørsholm holdt føringen helt indtil fjerde periode og var foran med 12 point sidst i anden periode. Bakken Startede dog med at ramme fem tre-pointere i træk og gik fra 65-58 til 69-73 efter fire minutter. Det var en føring Hørsholm aldrig hentede. Matt Bonds sendte Hørsholm på 77-80 med under to minutter igen, men så svarede Darko Jukic og Tony Bishop igen for Bakken og da Doug Wiggins så med 15 sekunder igen sendte Bakken foran 80-87 på en tre’er strakte Hørsholm endeligt våben.

Med sejren fortsætter Bakken Bears kampen om førstepladsen, hvor Horsens IC dog har matchbolden, mens Hørsholm 79ers ender på fjerdepladen.

Hørsholm 79ers spiller igen hjemme næste lørdag mod Stevnsgade SuperMen.