Nyheder

Horsens vinder og er i semifinalen

I en kamp, hvor der ikke var den helt store spænding vandt HIC i dag forholdsvis komfortabelt med 95-79 og spillede sig dermed i semifinalen efter en samlet 3-0 sejr over SISU.

HIC var i stærkeste opstilling, mens SISU var uden Marius Hansen og coach Almir Zeco. Den rolle havde Joe Benjamin i dagens anledning.

I første periode bølgede kampen frem og tilbage. HIC virkede uskarpe, mens SISU spillede deres chance. Især Darryl Partin var klar fra start og scorede 12 point i første periode. Zivojin Grubovic var også stærkt spillende i første periode og scorede 7 point. For HIC lagde Marquis Addison stærkt ud, og også Skyler Bowlin var godt spillende. Efter første periode var SISU foran med 22-20.

I anden periode fortsatte den lige kamp. Darryl Partin fortsatte med at score for SISU, mens Esben Reinholt tjekkede ind for HIC med 9 point i perioden. Perioden var tæt hele vejen men med 30 sekunder igen og HIC oppe med 2 laver SISU fejl. Oveni brokker SISU sig til en teknisk fejl. HIC rammer alle tre straffe, og i det efterfølgende angreb rammer Anton Elsner en treer, så HIC er foran med 47-39 ved pausen.

I anden halvleg prøver SISU at lave et run, men Vedran Borovcanin vil det anderledes. Vedran scorer 15 af HICs 20 point i perioden, og da Darryl Partin udgår med en skade med et par minutter igen af perioden er kampen i realiteten afgjort.

Fjerde periode virker som om er noget der skal overståes. SISU har ikke mere at komme med, og HIC gør ikke mere end hvad der kræves. Det hele ender med en gul sejr på 95-79.

SISU kan holde en lang sommerferie, mens HIC kan gøre sig klar til nogle drabelige semifinaler mod Svendborg.

Første kamp den serie er 8. april, hvor Forum Horsens danner rammen om en forhåbentlig spændende semifinaler mod Svendborg Rabbits.