Nyheder

Horsens IC vinder uden problemer over Wolfpack

Det var top imod bund da Horsens IC torsdag aften uden de store besværligheder slog Wolfpack med 115-75.

Der var hul igennem kurven fra starten af. Shannon Hale var varm fra distancen og ramte tre treere og i alt 12 point i første periode. Vedran Borovcanin var også godt spillende og scorede 10 point i første periode.

For Wolfpack var pointene godt fordelt og tre spillere ramte en treer i første periode. Generelt havde Wolfpacks forsvar der svært og HIC kom til gode afslutninger. Efter første periode var HIC foran med 31-20.

Billedet fortsatte i anden periode. HIC kom til gode skudchancer, mens Wolfpack gjorde det ok i angrebet. Oscar Jørgensen kom ind fra bænken og scorede 10 point i perioden, mens Vedran fortsatte med at ramme. Føringen lå mellem 10 og 15 point men mod slutningen af perioden trak HIC yderligere fra og ved pausen var stillingen 64-40 i kampen var som sådan afgjort.

Anden halvleg var uden den helt store intensitet. Wolfpack lagde sig aldrig ned, men der var for stor forskel i niveauet på de tog hold. Durell Vinson fik gang i scoringerne, og også Michael Martin spillede godt. For HIC var Vedran Borovcanin og Shannon Hale de mest iøjnefaldende.

Bemærkelsesværdigt var det at alle 12 HICere kom på scoringstavlen i kampen.

Wolfpack skal have ros for aldrig at ligge sig ned og blive ved med at kæmpe.

De to hold møder hinanden igen på onsdag i Herlevhallen, hvor HIC med en sejr kan vinde grundspillet.