Nyheder

Horsens IC vinder topkampen

I en meget intens kamp vandt Horsens i dag med 73-62 over Bakken Bears. Det var topopgør for alle pengene da nummer et tog imod nummer to.

Bakken lagde godt ud fra start. Darko Jukic scorede efter behag, og HIC havde især svært ved at styre ham i posten. Darko scorede 9 point i perioden. Bakken havde alt momentum og HIC kæmpede for at hænge på. Vedran Borovcanin scorede en treer sidst i perioden, som endte med en Bakken føring på 21-15.

Mønsteret var lidt det samme i anden periode. Bakken med overskud og HIC som halsede efter. Jyles Smith stemplede ind i kampen og havde flere lækre dunks, og Iffe Lundberg spillede solidt.

 

For Bakken spillede Jukic stadig stærkt, og så kom en gammel HIC kending på banen. Det var selvfølgelig Keane Thomann. Thomann viste noget af sit gamle HIC spil, med lækker touch og skud fra mellemdistancen. Ved halvleg var Bakken foran med 43-38.

Starten på tredeje periode var meget rodet, og det var HIC der først fik gang i spillet. Marquis Addison scorede 9 point i perioden, og generelt var det HIC der havde momentum. Bakken havde svært ved at komme til scoringer og endte med 11 point i perioden. Michel Diof stod for 7 af de point. Efter tredje periode var HIC foran med 57-53.

Fjerde periode startede lige, men så trak HIC fra. Nimrod Hillard ramte et meget meget dyb treer, og på det efterfølgende angreb ramte Vedran Borovcanin tre point og bragte HIC foran med 15. Et kogende Forum Horsens kunne nyde de sidste minutter, hvor HIC kørte sejren hjem.

Topopgøret endte med en sejr på til mestrene på 73-62 (15-21, 23-22, 19-11, 18-8).

Topscorer for Horsens IC blevNimrod Hilliard med 17 point mens Darko Jukic blev Bakken Bears bedste pointsluger med 14 point.

Næste kamp for HIC er på mandag, hvor det gælder sæsonens hidtil vigtigste kamp, når De Gule drager til Svendborg til pokalsemifinale.