Nyheder

Horsens IC vinder topkampen over Team FOG Næstved klart

Torsdagens kamp i BL mellem Team FOG Næstved og Horsens IC lignede på forhånd et tæt topopgør i BL der kunne gå begge veje. 

For de mange fans i hallen og alle der der så med på den direkte sending fra TV2 Sport blev det dog hurtigt klart at hjemmeholdet ikke ramte dagen og derved kunne Horsens IC tage tilbage til Jylland med en storsejr på 62-87 (11-11, 17-31, 8-18, 26-27).

De første 5 minutter af kampen var dog ikke præget af de mange scoringer. 3-2 stod det til hjemmeholdet - ikke hverdagskost i en basketkamp selvom der var godt gang i skydeteltet.

Det ændrede sig dog i sidste halvdel af perioden. Holdene fulgtes ad, hvilket da også resulterede i, at stillingen var helt lige ved periodens slutning, 11-11.

I begyndelsen af 2. periode fulgtes de 2 hold ad med skiftende føringer til følge. Træfsikkerheden var nu i højsædet i begge ender af banen.

Mod slutningen af perioden kom Horsens i teten og bragte sig foran med 11 point, da der manglede 2 minutter af perioden. Føringen kom også i stand, fordi Team Fog Næstved holdt en gevaldig scoringspause, som først blev bragt til ophør med 11 sekunder til pausen.

Ved pausen førte Horsens IC med 14 point, 28-42.

Team Fog Næstved fik egentlig en god start på perioden – 5-0 efter et par minutter. Men så gik det helt galt for Team Fog Næstved, som ikke kunne komme igennem Horsens’ forsvar. Og da Horsens så at sige scorede på alt, var der ikke noget at sige til, at Horsens trak uimodståeligt fra. Men 8 point af hjemmeholdet i hele perioden er vist heller ikke noget at prale af.

Kampen så ud til at være afgjort efter 3. periode, hvor gæsterne nu er oppe med 24 point.

Kampens sidste periode blev en periode, som bare skulle overstås. Spændingen var fuldstændig gået af kampen, og selv om Team Fog Næstved fik reduceret, var der vist ingen i arenaen, som troede på, at Team Fog Næstved kunne komme tilbage i kampen. Og det kunne Team Fog Næstved heller ikke.

Horsens IC vinder med 62-87 og kommer derved alene på 1. pladsen i BL.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Troy Franklin med 17 point. For Horsens IC scorede Kevin Larsen 22 point.