Nyheder

Horsens IC vinder tæt kamp

Der var drama for alle pengene da HIC til aften vandt med 80-78 over Svendborg Rabbits. Kampen var tæt det meste af kampen, men til sidst trak HIC sig sejrsrigt ud.

Fra starten var det Will Paul der dominerede. Han var en mands hær og scorede efter behag. 14 point scorede Paul i første periode, og det til trods for at Svendborg kun scorede 18. Eneste anden scorer i første periode for Svendborg var Claus Magaard. For HIC var Skyler Bowlin bedst med 9 point mens Borovcanin scorede 5. Det var Svendborg der dominerede kampen og HIC virkede lidt flade.

I anden periode trådte Antonio Porta i karakter. Den lille argentiner gjorde hvad der passede ham og scorede 15 point i perioden. For HIC var Borovcanin varm med 10 point, mens Skyler Bowlin ramte tre trere. I anden periode fik Brian Fitzpatrick debut for HIC. Han gjorde en ok figur kampen igennem, men det er tydeligt at han skal spilles helt ind på holdet.

Svendborg trak lidt fra og bragte sig foran med 42-35, men HIC laver et lille run til sidst så pausestillingen var 42-41 til Svendborg.

Efter pausen kommer HIC ud med god energi. Christian Lindberg spiller en af sine bedste halvlege, og han scorer lange toere og spiller solidt forsvar. Svendborg laver flere turnovers som giver nemme point til HIC. HIC skaber sig et forspring på 11 point. Svendborg scorer dog fem point så HIC er oppe med 63-57 efter 3 periode.

HIC er i teten i første halvdel af sidste periode. Borovcanin rammere flere toere, mens Fitzpatrick rammer sine første 2 HIC point. Svendborg kæmper sig dog tilbage og med godt tre minutter igen er Svendborg oppe med 4 point. Bowlin scorer dog hurtigt 5 point og HIC er med igen. HIC har pludselig momentum og Svendborg har svært ved at komme til scoringer.

Med 6 sekunder igen er HIC oppe med 2 og har to straffe. Bowlin rammer begge og kampen virker afgjort. Baye Keita begår dog en fejl før spiller bliver sat i gang og det er lig med usportslig fejl. Will Paul rammer begge straffe og kampen er helt lige. Damian Ocana får chancen for at vinde kampen med en treere, men han brænder og Horsens sikrer sig sejren, og ligger lunt i svinget til at tage et af de to øverste pladser i grundspillet.

Horsens IC vinder kampen med 80-78 (15-18, 26-24, 22-15, 17-21).

Bedste spillere for HIC var Skyler Bowlin og Vedran Borovcanin, mens Will Paul og Antonio Porta var de bedste for Svendborg.

Topscorer: HIC Skyler Bowlin 27, Svendborg Rabbits Will Paul 29